Οι St. Guilt στο Undergound: "Ξεκινήσαμε με μία αγγελία στο Facebook. Γενικά, όμως, είμαστε πολύ ιδεαλιστές και ρομαντικοί"

Κάθε Τρίτη στις 21:30 βλέπουμε την εναλλακτική πλευρά της μουσικής και των τεχνών - Mόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τρίτη στις 21:30, η διαδικτυακή εκπομπή Underground, με παρουσιαστές τον Άρη Λάμπο και την Αναστασία Μαρκολέφα, ασχολείται με την εναλλακτική πλευρά της μουσικής και των τεχνών. 

Kαταξιωμένες μπάντες και νέα ονόματα έρχονται για να αναδείξουν τη δουλειά τους και να μοιραστούν μαζί μας τα πιο... ένοχα μυστικά τους.

Στο section γύρω από τις τέχνες, φιλοξενούμε καλλιτέχνες από τον χώρο των tattoo, των graffiti, των φεστιβάλ και της μόδας και μαζί βλέπουμε όσα συμβαίνουν στην εναλλακτική ζωή της πόλης.

Σε αυτή την εκπομπή, έχουμε στην παρέα μας τους St. Guilt, οι οποίοι αποκαλύπτουν το πώς δημιουργήθηκαν και πόσο αμοιβαία ήταν η χημεία μεταξύ τους... πριν καν γνωριστούν.

Σε ζωντανή σύνδεση, ο Μέλανδρος Γκανάς από το Eyekon 2018 μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την διοργάνωση, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στην τέχνη των κόμιξ και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 26 και 27 Μαϊου στην Κύπρο. 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top