In & Out: "Τρυπώσαμε" στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη την ώρα που μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη έγραφαν το τραγούδι "Αγαπώ σημαίνει"

Κάθε Πέμπτη στις 21:30 με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Ασημίνα Ιγγλέζου

Κάθε Πέμπτη στις 21:30, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Ασημίνα Ιγγλεζου βάζουν... φωτιά στο πλατό της εκπομπής και μας ενημερώνουν για όλα τα δρώμενα της νυχτερινής ζωής.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, μουσικές και θεατρικές σκηνές αλλά και προτάσεις εξόδου για όλα τα γούστα συνθέτουν μία εκπομπή-αντζέντα, που είναι εδώ για να σας μάθει όλα τα... έξω από μέσα!

Σε αυτή την εκπομπή, έχουμε στην παρέα μας την sexy ηθοποιό και make-up artist Κατερίνα Γκετή και μαζί ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και στις συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών, τρυπώνουμε στο δωμάτιο όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγραψαν το νέο τραγούδι "Αγαπώ σημαίνει", βλέπουμε όλο το παρασκήνιο του καινούργιου τραγουδιού του Χρήστου Δάντη, το οποίο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με το στίχο του, και κρυφοκοιτάζουμε στα δωμάτια των BDSM Parties. 

Όπως κάθε εβδομάδα, έχουμε αποκλειστικά πλάνα από τις μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες της πόλης, αλλά και όλες τις συνεργασίες - έκπληξη!

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη τη χθεσινή εκπομπή και δείτε όσα φοβερά ακολούθησαν!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top