Underground: Ο αρχισυντάκτης του avopolis.gr δίνει "hacks" στους νέους καλλιτέχνες!

Κάθε Τρίτη στις 23:00 βλέπουμε τη εναλλακτική πλευρά της μουσικής και των τεχνών - Mόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τρίτη στις 23:00, ο Άρης Λάμπος και η Αναστασία Μαρκολέφα ασχολούνται με την εναλλακτική πλευρά της μουσικής και των τεχνών.

Καταξιωμένες μπάντες και νέα ονόματα από το χώρο της underground σκηνής, αλλά και από τον χώρο των tattoo, των graffiti, των φεστιβάλ και της μόδας, μας κάνουν κάθε εβδομάδα παρέα και μας μυούν στην εναλλακτική ζωή της πόλης! 

Music updates, upcoming events και video wars συμπληρώνουν τη θεματολογία της πιο underground - alternative εκπομπής τους διαδικτύου!

Αυτή την εβδομάδα έρχεται στην παρέα μας η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός SMA RAG DA και μαζί μαθαίνουμε για τα πρωτότυπα μουσικά project της και ταξιδεύουμε σε alternative μελωδίες.

Στη συνέχεια, ο αρχισυντάκτης του avopolis.gr Χάρης Συμβουλίδης... συμβουλεύει τους νέους καλλιτέχνες και αποκαλύπτει όσα κάνουν μία μπάντα να ξεχωρίζει στους μουσικούς κριτικούς.

Τα δύο λεπτά του αποσπάσματος δεν είναι αρκετά, γι'αυτό παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top