Τα ζευγάρια του “Dancing” μας συστήνονται: Η επίσημη φωτογράφηση

Δείτε τα ένα προς ένα

ζευγάρια “Dancing”: Η επίσημη φωτογράφηση

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη πρεμιέρα του 6ου κύκλου του “Dancing with the Stars”!

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, στις 21.00, η Ευαγγελία Αραβανή, θα μας παρουσιάσει διάσημους Έλληνες που είναι έτοιμοι να στρωθούν στο χορό.

Τα αστέρια του “Dancing with the Stars” θα σχηματίσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και κάθε Παρασκευή θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική ballroom ή latin χορογραφία.

Στη συνέχεια, θα αξιολογούνται από την ανανεωμένη κριτική επιτροπή που αποτελείται από παλιά και νέα πρόσωπα, τέσσερις προσωπικότητες με ξεχωριστό background, να κρίνουν, να αξιολογούν και να καθοδηγούν τους συμμετέχοντες. Είναι (αλφαβητικά), η  Γκαλένα Βελίκοβα, ο Αλέξης Κωστάλας, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας. Παράλληλα, ο Σάββας Πούμπουρας θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις, backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του live show.

16 χορευτικά ζευγάρια θα διαγωνίζονται στη σκηνή του “Dancing with the Stars” και το καθένα θα έχει από ένα αστέρι. Είναι όλοι αποφασισμένοι να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό και να παραμείνουν στο show…

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, ας γνωρίσουμε καλύτερα την παρουσιάστριά μας Ευαγγελία Αραβανή και τα 16 ζευγάρια του “Dancing with the Stars”.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top