Survivor 2 ώρα μηδέν: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα - Όλα όσα θα δούμε!

Όλο το ρεπορτάζ από το star.gr

Survivor 2 τι θα δούμε στην πρεμιέρα

«Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά» για τη στιγμή που όλοι περιμένατε (με στεντόρεια φωνή κάποιου παρουσιαστή ενός εξίσου λαμπερού σόου)!

Το Survivor 2 κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ και ήδη όλοι «χορεύουν» στον… εξωτικό ρυθμό του!

Άλλα τι απομένουν; Μόλις δύο εικοσιτετράωρα μέχρι να πέσουν οι τίτλοι αρχής.

Τι θα δούμε, όμως, στο πρώτο και πολυαναμενόμενο επεισόδιο του απόλυτου reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η εκπομπή που θα προηγηθεί του παιχνιδιού - μπήκε εμβόλιμα στο πρόγραμμα λόγω πρεμιέρας και η εκπομπή «Εδώ Survivor» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκπομπή που κατά τα άλλα δεν θα προβάλλεται τις Κυριακές – θα μας συστήσει καλύτερα όλους τους παίκτες.

Αναμένεται να δούμε δηλαδή μεγαλύτερα αποσπάσματα που αφορούν τόσο στους «Διάσημους», όσο και στους «Μαχητές», βίντεο μέσα από τα οποία οι 24 που έχουν ήδη αρχίσει να τρώνε… καρύδες θα συστηθούν εκτενέστερα στο τηλεοπτικό κοινό.

Λίγες ώρες μετά, θα πέσει το σήμα αρχής της παραγωγής που υπογράφει για ακόμα μια χρονιά ο Τούρκος Acun Ilicali. Και τότε τι έχουμε να περιμένουμε;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, θα δούμε πλάνα από την αποχώρηση των δύο ομάδων από την Ελλάδα, αλλά και από την άφιξή τους στον Άγιο Δομίνικο. Πώς νιώθουν που φεύγουν, ποιος μιλάει με ποιον, πώς τους φαίνεται το νέο τους «σπίτι», μιας και το reality θα έχει διάρκεια 6 μήνες (για τους φιναλίστ φυσικά).
Άλλωστε, οι πρώτες μέρες είναι πάντα οι δυσκολότερες, μιας και οι συμμετέχοντες καλούνται να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, σε μια νέα «πραγματικότητα».

Στη συνέχεια, μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε θα δούμε και το πρώτο αγώνισμα, μιας και η 24δα των παικτών έχει ήδη ριχτεί στον.. στίβο μάχης, που λέγεται ότι θα είναι πιο απαιτητικός και δύσκολος, συγκριτικά με τον περσινό.

Για την ώρα, να τονίσουμε ότι δεν έχει γίνει γνωστό, πόσο άμεσα θα δούμε και την πρώτη αποχώρηση, αλλά αν κρίνουμε από το περσινό Survivor δεν θα αργήσει και πολύ… Ίσως να μην γίνει από την πρώτη εβδομάδα, μιας και θα μεταδίδεται (στην αρχή τουλάχιστον, γιατί και την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, άλλαξαν τα δεδομένα στην πορεία) από Κυριακή έως και την Τετάρτη, κάτι που θα έκανε υπερβολικά άμεσο το πρώτο πακετάρισμα βαλίτσας παίκτη.

Για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.

Άλλωστε, όπως θα έλεγε και ο Σάκης Τανιμανίδης, «το παιχνίδι τώρα ξεκινά»!

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top