Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση υπαλλήλου του ΥΠΕΞ σε δημοσιογράφο του Star

«Ο συγκεκριμένος κύριος με άρπαξε από το λαιμό χωρίς να τον προκαλέσω», είπε η Μαρία Τσιλινίκου

Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών επιτέθηκε στην δημοσιογράφο του Star,  Μαρία Τσιλινίκου επειδή του ζήτησε ένα χαρτί! 

«Τι κάνετε ρε; Είστε σοβαρός;», λέει η δημοσιογράφος στον νταή υπάλληλο με το λευκό πουκάμισο και τα άσπρα μαλλιά που βλέπετε  στο βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που της επιτίθεται.

Ξεχνάει το καθήκον του και αντί να την εξυπηρετήσει, χειροδικεί… Ο κόσμος που βρίσκεται στο σημείο παρακολουθεί σαστισμένος.

«Ο συγκεκριμένος κύριος με άρπαξε από το λαιμό χωρίς να τον προκαλέσω, χωρίς να τον βρίσω, χωρίς να του μιλήσω έντονα. Ακόμα τρέμω», ανέφερε στην κάμερα του Star, η Μαρία Τσιλινίκου.

Στη συνέχεια, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Είδα ότι έγινε κάποιο σπρώξιμο, ότι σας ακούμπησε που δεν έπρεπε, ήταν απαράδεκτο. Ο κύριος ξέφυγε εκτός εαυτού…. Είδα που άρπαξε τον καφέ από το χέρι σας, που σας έσπρωξε να πάτε πιο εκεί».

Ο ψηλός κύριος που φαίνεται να διαβάζει έγγραφα, λίγο νωρίτερα είχε μετατρέψει σε ρινγκ το υπουργείο, νομίζοντας ότι είναι δικό του τσιφλίκι. Αφορμή στάθηκε ένα έγγραφο που ζήτησε η δημοσιογράφος από την μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου για προσωπική της υπόθεση.

«Χτυπάω την πόρτα, μπαίνω μέσα και ζητάω κάποιον υπεύθυνο. Βγαίνει ο συγκεκριμένος άνδρας με αρπάζει από το λαιμό και με σπρώχνει ξανά. Στη συνέχεια φυγαδεύτηκε στο ίδιο γραφείο. Μου είπε ρούφα τον καφέ σου και με έβρισε. Ο κόσμος αντέδρασε αμέσως», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Star.

Ο υπάλληλος οδηγήθηκε στο Aστυνομικό Tμήμα για εξηγήσεις, η δημοσιογράφος δημοσιοποίησε την περιπέτεια της στο facebook και το θέμα έφτασε γρήγορα στον γραφείο του υφυπουργού εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση και να απομακρυνθεί άμεσα από τα καθήκοντα του ο συγκεκριμένος υπάλληλος μέχρι να διαλευκανθεί η ιστορία.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top