Οι καλύτερες ταινίες του 2017 σε 12 λεπτά!

Το αμερικανικό ινστιτούτο κινηματογράφου ξεχώρισε το «The Post» και το «Wonder Woman»

Από το «Ήρεμο Πάθος» με τη Σίνθια Νίξον (0736) μέχρι το «The Florida Project» του Σον Μπέικερ (1000) και το «Call Me by Your Name»  (12:00) του Λούκα Γκουαντανίνο, το  2017 μας χάρισε σπουδαίες ταινίες.

Ο κριτικός κινηματογράφου Ντέιβιντ Έρλιχ του IndieWire επέλεξε τις καλύτερες και έφτιαξε ένα εντυπωσιακό βίντεο ΑΝΑΣΑ. Σε 12 λεπτά παρουσιάζει 25 ταινίες με τέτοιο μοντάζ που θες να τις δεις ακόμη και αν δεν είσαι σινεφίλ.

Με εξαίρεση την Δουνκέρκη του Κρίστοφερ Νόλαν  (1119) καμία από αυτές δεν είναι μπλοκμπάστερ, όμως όλες κέρδισαν κοινό και κριτικούς …

Αν και το «Wonder Woman» δεν είναι μέσα στη λίστα του Έρλιχ, η ιστορία της πριγκίπισσας των Αμαζόνων που εγκαταλείπει το νησί της για τα μάτια ενός πιλότου με σκοπό να σταματήσει τους πολέμους ξεχώρισε για το αμερικανικό ινστιτούτο κινηματογράφου που την κατέταξε στις 10 καλύτερες της χρονιάς!

Στον ίδιο κατάλογο βρίσκουμε και το the post, τη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Χανκς και την Μέριλ Στριπ που βγαίνει στις 22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

To σενάριο βασίζεται στο σκάνδαλο των «Φακέλων του Πενταγώνου» το 1971 και είναι φαβορί για τα ΟΣΚΑΡ! 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top