Ο Παναγιώτης Στάθης μιλάει για τη μοναχοκόρη του και αποκαλύπτει τι σκανταλιά είχε κάνει

Ο παρουσιαστής του Star ήταν καλεσμένος στη εκπομπή Traction

Στην εκπομπή του Star «Traction» ήταν καλεσμένος ο Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος οδήγησε ένα ολοκαίνουργιο Ford Fiesta και μίλησε για την οικογένειά του.

«Τρελαίνομαι για την Καλλίνθια η οποία είναι ανέκδοτο έχω να σου πω. Έχει απίστευτο χιούμορ. Μου έχει αλλάξει πάρα πολύ τη ζωή. Είναι 7, 5 χρόνων. Νομίζω πως μου έχει γυρίσει “τούμπα” όλα αυτά που πίστευα» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Στάθης.

(O παρουσιαστής του Star με τη σύζυγό του, Αθανασία και την κόρη τους)

Ο δημοσιογράφος που παρουσιάζει τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα αποκάλυψε πως πηγαίνει εκείνος στο super market, ενώ όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής TRACTION, Kώστας Στεφανής τον ρώτησε χιουμοριστικά αν αγοράζει Babylino για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, εννοώντας πως είναι ξετρελαμένος με την κόρη του, εκείνος απάντησε:

«Έχω κάνει μεγάλη κατανάλωση. Θα έπρεπε να έχω βρει συνδρομητή τσάμπα με τόσο που έχω ρίξει. Το Καλλίνθια βγαίνει από το Καλλιόπη- Ευανθία. Καλλιόπη είναι η μητέρα μου και Ευανθία η πεθερά μου. Το κορυφαίο που έχει κάνει η Καλλίνθια ήταν όταν ήταν 2 χρονών που κλείδωσε την γυναίκα που τη φύλαγε έξω και χοροπήδαγε μόνη της. Φέραμε κλειδαρά να ανοίξει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top