«Zodiac»: Η ανεξιχνίαστη υπόθεση του serial killer απόψε στο Star!

Μη χάσετε το συγκλονιστικό θρίλερ, στις 23:45

​Το συγκλονιστικό θρίλερ «Zodiac», για την ανεξιχνίαστη υπόθεση του serial killer της δεκαετίας του ’60, με πρωταγωνιστές του Μαρκ Ράφαλο, Τζέικ Γκίλενχαλ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, προβάλλει απόψε, στις 23:45, το Star!

Ο Ζόντιακ Κίλερ έδρασε στη βόρεια Καλιφόρνια, τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Ο ίδιος ισχυρίστηκε, με γράμματά του στις εφημερίδες, πως ήταν υπεύθυνος για τους θανάτους 37 ανθρώπων. Το κυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία δεν οδήγησε πουθενά. Ο Ζόντιακ Κίλερ δεν εντοπίστηκε ποτέ και η υπόθεση παραμένει ακόμη «ανοιχτή» στα αρχεία της αστυνομίας.

Eίναι serial killer, δρα στο Σαν Φρανσίσκο, παραπλανά με επιτυχία τις αστυνομικές αρχές με τους περίπλοκους γρίφους του και αυτοαποκαλείται «Ζόντιακ». Παράλληλα, ο Ρόμπερτ Γκρέισμιθ είναι καρτουνίστας, που εργάζεται στην εφημερίδα «San Fransisco Chronicle». Η γνωριμία του με τον Πολ Έιβερι, αστυνομικό ρεπόρτερ με αδυναμία στο… ποτό, είναι καταλυτική, καθώς οι δυο τους έχουν ένα κοινό στόχο: να ανακαλύψουν την ταυτότητα του Ζόντιακ!

Μια υπόθεση που γίνεται εμμονή για τον Γκρέισμιθ, καθώς σταδιακά απομακρύνεται από την οικογένειά του και ακολουθεί τα χνάρια του δολοφόνου

Στην ταινία, ο δημιουργός του «Se7en» και «Fight Club», Ντέιβιντ Φίντσερ, σκιαγραφεί τα χρονικά της ανεξιχνίαστης αυτής υπόθεσης, μέσα από τα γράμματα, που έστελνε τακτικά ο Zodiac Killer στην εφημερίδα «San Fransisco Chronicle». Δύο δημοσιογράφοι, ο Ρόμπερτ Γκρέισμιθ και ο Πολ Έιβερι ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον εντοπισμό του. Καθηλωτικό θρίλερ με ατμοσφαιρική πλοκή, το φιλμ ήταν υποψήφιο για τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «Zodiac»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top