Κοντά σε άρρωστα παιδιά Ντάνος και Σπαλιάρας

Οι φωτογραφίες από επίσκεψή τους σε νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο Ντάνος και Σπαλιάρας

Την ευαίσθητη πλευρά τους απέδειξαν για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, που έχουν δείξει μέσα από αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ότι παραμένουν φίλοι και εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, αποδέχτηκαν την πρόσκληση δύο γυναικών και βρέθηκαν σε νοσοκομείο.

Εκεί, ο νικητής του ριάλιτι και το πρώην μοντέλο έδωσαν με την παρουσία τους χαρά σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη κι απέδειξαν για άλλη μία φορά πως βρίσκονται κοντά στον συνάνθρωπό τους.

«Μπράβο στις κύριες Βούλα κ Νατάσσα για την υπέροχη δουλειά που κάνουν ..ευχαριστούμε για την πρόσκληση κ την δυνατότητα που μας δώσατε να γεμίσουμε με χαρά κάποια παιδιά που περνάνε δύσκολα …εγώ ο Ντάνος κ όλα τα παιδιά του Survivor θα είμαστε δίπλα σε οποίο παιδάκι εκδηλώσει την επιθυμία να μας δει από κοντά … μην ξεχνάτε όμως ότι οι πραγματικοί ήρωες κ survivors είναι αυτά τα παιδιά κ οι γονείς τους κ όχι εμείς που απλά αφιερώνουμε λίγο χρόνο», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας ως λεζάντα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

 

Μπραβο στις κύριες Βουλα κ Νατασσα για την υπέροχη δουλειά που κάνουν ..ευχαριστούμε για την προςκληςη κ την δυνατότητα που μας δώσατε να γεμίσουμε με χαρά κάποια παιδια που περνάνε δυςκολα ...εγώ ο Ντανος κ ολα τα παιδια του survivor θα ειμαςτε δίπλα σε οποίο παιδάκι εκδηλώσει την επιθυμία να μας δει απο κοντα ... μην ξεχνάτε όμως οτι οι πραγματικοί ήρωες κ survivors ειναι αυτα τα παιδια κ οι γονεις τους κ οχι εμείς που απλα αφιερώνουμε λιγο χρόνο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top