Στην Κούβα θα ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες δύο από τους παίκτες του “Survivor”! Το παιχνίδι φαινόμενο, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ τους τελευταίους σχεδόν τεσσεράμισι μήνες, λίγο πριν το μεγάλο τελικό δίνει δώρα στους νικητές των αγωνισμάτων που… κόβουν την ανάσα.

Το αποψινό αγώνισμα του “Survivor” θα αναδείξει τον πρώτο νικητή που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί με τον δεύτερο νικητή (που θα αναδειχθεί από το επεισόδιο της Κυριακής) θα ταξιδέψουν στην Κούβα. Επιπλέον, οι δυο αυτοί παίκτες περνούν κατευθείαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, τον ημιτελικό.

Οι πέντε εναπομείναντες άνδρες παίκτες του “Survivor” θα αγωνιστούν σ’ ένα αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία.

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη του παιχνιδιού κι όλοι ευελπιστούν να φτάσουν στον τελικό. Ποιος θα καταφέρει απόψε να κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία; Πόσο δύσκολο είναι για τον Γιώργο Αγγελόπουλο η επιβίωση στο νησί χωρίς την παρέα κάποιου παίκτη από την ομάδα του; Πώς συμπεριφέρονται οι «Μαχητές» απέναντί του;