Survivor-Η αποκάλυψη του Βασάλου: «Πριν την ένωση ήθελα να αποχωρήσω!»

Τι είπε ο παίκτης των Μαχητών στο Συμβούλιο του Νησιού

Στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor είδαμε το βράδυ της Κυριακής διάσημους και μαχητές να μιλούν για τον εαυτό τους λίγο πριν το κλείσιμο της μεγάλης ψηφοφορίας, κατά την οποία το κοινό θα επιλέξει τον αγαπημένο του παίκτη!

Ο παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βασάλος, αποκάλυψε πως πριν την ένωση των δυο ομάδων και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού, είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι διότι πεινούσε πάρα πολύ, όμως είπε πως μετά την ένωση το ξεπέρασε και πέρασε πολύ καλά.

Ωστόσο, νιώθει υπερήφανος που έφτασε μέχρι εδώ λέγοντας πως κατάφερε να το ξεπεράσει οπότε μπορεί να φτάσει και μέχρι το τέλος.

«Τέσσερις μήνες ο κόσμος έχει κρίνει, ποιος είμαι και τι κάνω, ελπίζω αυτός ο τύπος να τους άρεσε και να με ψηφίσει. Αν δεν με ψηφίσει πάλι καλώς… δεν πειράζει… η ζωή συνεχίζεται! Εγώ με τον εαυτό μου είμαι πάρα πολύ καλά. Το παιχνίδι το χαίρομαι ειδικά από την ένωση και μετά γιατί πριν την ένωση είχα κάποια θεματάκια. Την πρώτη εβδομάδα ήθελα να αποχωρήσω γιατί πείναγα πολύ!» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top