Ο Χούτος για τον καυγά Χανταμπάκη-Ντάνου: «Ο Στέλιος επειδή νευρίασε έχασε το δίκιο του»!

Όσα εόπε για τον Αγγελόπουλο

Τον καυγά του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σχολίασε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama».

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα είχαν ξεκινήσει από τα αποθέματα φαγητού και την ψηφοφορία που έγινε για το αν θα έτρωγαν ή όχι πριν το αγώνισμα για την ασυλία.

Κάποιοι ήθελαν να φάνε και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε από τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην μιλήσουν την ώρα του φαγητού και να λύσουν το όποιο πρόβλημα έχουν μετά το φαγητό. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν σταμάτησε να μιλάει με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να φύγει επειδή ένιωσε ότι τον ειρωνεύεται για την προσευχή και επειδή είπε ότι το φαγητό είναι ιερό για εκείνον.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε να λύσει την παρεξήγηση, χωρίς αποτέλεσμα όμως αφού η συζήτηση φούντωσε για τα καλά με αποτέλεσμα ο Στέλιος Χανταμπάκης να τα πάρει.

Ο πρώην παίκτης των «Διασήμων» σχολίασε αυτό το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από ότι θυμάμαι ο Στέλιος είχε έρθει με καλή πρόθεση να πει για το φαγητό, γιατί ήθελε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τότε ο Γιώργος είπε δεν θέλω να το συζητήσω τώρα είναι ιερή στιγμή…έβαλε τη θρησκεία μπροστά. Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε. Στη συνέχεια, ο Στέλιος εκνευρίστηκε με τον Ντάνο κι που έφυγε την ώρα του φαγητού… Και με όχι σωστό τρόπο, δηλαδή ειρωνικό έχασε το δίκιο του».

Και πρόσθεσε: «Όταν λες βαριες κουβέντες (όπως είπε ο Ντάνος) και μάλιστα μπροστά στην κάμερα νομίζω ότι πρέπει να αιτιολογήσεις μία μία τη λέξη που λες και μάλιστα με επιχειρήματα».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top