Τον καυγά του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σχολίασε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama».

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα είχαν ξεκινήσει από τα αποθέματα φαγητού και την ψηφοφορία που έγινε για το αν θα έτρωγαν ή όχι πριν το αγώνισμα για την ασυλία.

Κάποιοι ήθελαν να φάνε και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε από τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην μιλήσουν την ώρα του φαγητού και να λύσουν το όποιο πρόβλημα έχουν μετά το φαγητό. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν σταμάτησε να μιλάει με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να φύγει επειδή ένιωσε ότι τον ειρωνεύεται για την προσευχή και επειδή είπε ότι το φαγητό είναι ιερό για εκείνον.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε να λύσει την παρεξήγηση, χωρίς αποτέλεσμα όμως αφού η συζήτηση φούντωσε για τα καλά με αποτέλεσμα ο Στέλιος Χανταμπάκης να τα πάρει.

Ο πρώην παίκτης των «Διασήμων» σχολίασε αυτό το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από ότι θυμάμαι ο Στέλιος είχε έρθει με καλή πρόθεση να πει για το φαγητό, γιατί ήθελε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τότε ο Γιώργος είπε δεν θέλω να το συζητήσω τώρα είναι ιερή στιγμή…έβαλε τη θρησκεία μπροστά. Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε. Στη συνέχεια, ο Στέλιος εκνευρίστηκε με τον Ντάνο κι που έφυγε την ώρα του φαγητού… Και με όχι σωστό τρόπο, δηλαδή ειρωνικό έχασε το δίκιο του».

Και πρόσθεσε: «Όταν λες βαριες κουβέντες (όπως είπε ο Ντάνος) και μάλιστα μπροστά στην κάμερα νομίζω ότι πρέπει να αιτιολογήσεις μία μία τη λέξη που λες και μάλιστα με επιχειρήματα».

Δείτε το βίντεο…

Tags: