Οι Έλληνες και οι Τούρκοι Survivors συναντήθηκαν σε παραλία του Αγίου Δομίνικου λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ενώ τις απαραίτητες συστάσεις έκαναν οι δύο παρουσιαστές, ο Ατζούν Ιλίτζαλι και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης γνώρισε πρώτα στους Τούρκους παίκτες τον Γιάννη Σπαλιάρα πετώντας την εξής επική ατάκα: «Είναι ο Έλληνας Καζανόβας» με αποτέλεσμα να σκάσουν όλοι στα γέλια και να σπάσει ο… πάγος.

" Ο Σπαλιάρας είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Είναι ο Έλληνας Καζανόβας. Σπαλιάρα δίνω πληροφορίες για σένα. Πρέπει να σε παρουσιάσω στους φίλους μου. Θες να πεις κάτι Σπαλιάρα;» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ατζούν. 

Ο Γιάννης αφού ευχαρίστησε τον Τούρκο παραγωγό θέλησε να χαιρετήσει τα κορίτσια των Τούρκων για να... τιμήσει τον τίτλο του: «Χαιρετώ τα κορίτσια», είπε. 

Στη συνέχεια, η Τουρκάλα Sabriye Şengül που είναι 29 ετών και πυγμάχος της εθνικής ομάδας της Τουρκία, είπε «καλημέρα» στα ελληνικά.

Ο Ιλίτζαλι τόνισε πως αυτό είναι το 10ο Survivor στην Τουρκία και οι περισσότεροι παίκτες είναι «επαγγελματίες αθλητές» ενώ τόνισε πως αυτός είναι ένας «αγώνας φιλίας». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Tags: