Survivor: Νέος γύρος έντασης ανάμεσα σε Σπαλιάρα- Αγγελόπουλο! «Απαιτώ να είμαστε προσεκτικοί»

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού

Στον καυγά του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα αναφέρθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει νέο γύρο έντασης.

 «Εγώ έκανα μία κίνηση απευθυνόμενος σε σένα (Σάκη). Ο Γιώργος ήταν μετά την ήττα, παρεξήγησε. Μετά την ήττα υπάρχουν νεύρα. Προχωράμε, οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Μπορεί να ξαναγίνει πάνω στην ένταση του αγώνα. Δεν θα κρίνω έναν άνθρωπο από μία στιγμή», ανέφερε ο Γιάννης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος υποστήριξε πως «επειδή υπάρχει πείνα και κόπωση, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Γιάννης θα έκανε μία κίνηση που θα προσβάλει. Καλό, όμως, θα είναι, όλοι να σεβόμαστε και να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Παίρνοντας ξανά τον λόγο, το μοντέλο ξεκαθάρισε πως «δεν έγινε κάτι επίτηδες για να προκαλέσουμε κάποιον», ενώ, όταν ο Σάκης ρώτησε τον Γιώργο γιατί αντέδρασε τόσο έντονα μετά από έναν πανηγυρισμό τη στιγμή που, όντας πρώην ποδοσφαιριστής, έχει δει ανάλογα περιστατικά, εκείνος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «απαιτώ να είμαστε προσεκτικοί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top