Η ΠΡΩΤΗ εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου: «Αυτή την στιγμή ζω το Survivor 2»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καλεσμένη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία κλήθηκε να μιλήσει για όλα.

Η τραγουδίστρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και έκανε την ομάδα τους, τους «Διάσημους» να μείνουν με μείον ακόμα ένα παίκτη (και μάλιστα από τους δυνατούς, μιας και το ψευδώνυμό της είναι «μπουλντόζα») κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Δεν κοιμάμαι καλά ακόμα αλλά είναι πολλοί λόγοι που οφείλονται γι’ αυτό. Είναι οι υποχρεώσεις που πρέπει να μπούνε σε τάξη, κάποια συναισθήματα. Είναι δύσκολη η μετάβαση. Χθες συνειδητοποίησα ότι τώρα είμαι μέσα σε τοίχους, βιώνω ένα Survivor 2! Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο εκπαιδευτικό, μια μικρογραφία όλο αυτό της κοινωνίας μας. Γενικά το Survivor γι’ αυτό λέγεται Survivor που σημαίνει επιβιώνω».

Παρά το bullying που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της, αλλά την απομόνωση που βίωσε, δηλώνει ότι της λείπει ο Άγιος Δομίνικος. «Ήταν πολλοί οι λόγοι τους οποίους έπρεπε να ζυγίσω και να δω που τείνει η ζυγαριά. Το σκέφτηκα σφαιρικά. Δεν ταίριαζα με το περιβάλλον αλλά το ισορρόπησα μέσα μου. Ήθελα να φύγω για να δώσω χαρά και στους μέσα», είπε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η πρώην παίχτρια του Survivor είδε το αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασε η εκπομπή και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της την ώρα που το παρακολουθούσε. Στο εν λόγω βίντεο δεν επαιξαν μόνο πλάνα από νίκες που χάρισε η Ειρήνη στην ομάδα της, αλλά και από όσα έγιναν και την έκαναν τελικά να  να μαζέψει τα πράγματά της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top