Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Μπαίνουν NEOI παίκτες στο Survivor;

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 07-04-2017 13:09

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Μπαίνουν NEOI παίκτες στο Survivor;

Ο ένας μετά τον άλλο «ξεπετάγονται» οι επώνυμοι και μη που ισχυρίζονται ότι κάνουν βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο, μιας και η παραγωγή του Survivor έχει αποφασίσει να ενισχύει τις ομάδες των «Διασήμων» και των «Μαχητών» με νέους παίκτες.

Και δεν είναι μόνο φήμες από πλευράς τους, αλλά προχωρούν και σε αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media γράφοντας ουσιαστικά ότι... «έσω έτοιμοι» για εξωτικές περιπέτειες, δοκιμασίες και πολλές… καρύδες!

Μάλιστα, οι «ανακοινώσεις» συμμετοχής και εισόδου στο ριάλιτι επιβίωσης δεν σταμάτησαν ούτε μετά την εμφάνιση της της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», την επόμενη ημέρα που έγινε γνωστό ότι οι «Μαχητές» είχαν τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

«Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά», είχε δηλώσει, κάνοντας σαφές με επιχειρήματα και τους λόγους που κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσθήκη νέων συμμετεχόντων είτε στους «Μαχητές» είτε στους «Διασήμους» «δεν ευσταθούν», όπως μας αποκάλυψε επίσημη πηγή από τον ΣΚΑΙ.

«Το παιχνίδι προχωράει κανονικά, ως έχει και κάθε εβδομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει αποχώρηση, προκειμένου να αρχίσουν να μειώνονται οι παίκτες και να φτάσουμε πια στο σημείο, στο οποίο ο αριθμός τους θα μείνει τέτοιος, που θα γίνουν εν τέλει μια ομάδα και τότε θα αρχίσει ο κάθε ένας από αυτούς να διαγωνίζεται ως μονάδα! Αν μπουν νέα πρόσωπα, η στιγμή αυτή θα αργήσει πολύ να έρθει και αυτό δεν γίνεται, μιας και απομένουν 2 μιση μήνες ακόμα μέχρι να έχουμε νικητή!», πρόσθεσε η πηγή μιλώντας στο star.gr.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top