Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το Βατοπαίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το είχαμε καταπιεί τότε αμάσητο!»

Στην αθωωτική απόφαση για όλους τους κατηγορουμένους σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου αναφέρθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της «Τatiana Live».

«Δύο σκάνδαλα είχαν ρίξει την τότε κυβέρνηση Καραμανλή. Το ένα ήταν το «λεφτά υπάρχουν» -ιστορική ρήση του ΓΑΠ- και το άλλο το σκάνδαλο Βατοπαιδίου που είχαμε καταπιεί τότε αμάσητο!» σχολίασε στον «αέρα» η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν δίστασε να τονίσει πως εξαιτίας της εν λόγω υπόθεσης «καταστράφηκαν πολιτικές καριέρες».

«Μπορεί οι πολιτικοί να μην κάθισαν στο σκαμνί, όμως καταστράφηκαν πολιτικές καριέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ο Παπανδρέου έχτισε μια καριέρα πάνω στην ιστορία του Βατοπαιδίου. Υπήρξαν άλλοι πολιτικοί που σπιλώθηκαν απίστευτα με την υπόθεση του Βατοπαιδίου. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος μετά από αυτή την υπόθεση αποτραβήχτηκε… Πέρασε μια περίοδο που κλείστηκε στο σπίτι, απομονώθηκε και έκανε πράγματα που το κοινό δεν ξέρει. Δηλαδή πήρε ένα πτυχίο Πανεπιστημίου, έκανε Διδακτορικό και τώρα διδάσκει σε πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Αν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχεις μια ηθική, μια εντιμότητα, όλο αυτό το σκάνδαλο όταν πέσει πάνω στο κεφάλι σου, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο».  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top