Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της  δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Μάνος ανακρίνεται από το Εσωτερικών και ομολογεί τα πάντα για τον Ηλία. Την ίδια ώρα ο Ηλίας, φοβισμένος από το τι μπορεί να ομολογήσει εναντίον του ο Μάνος, δίνει εντολή να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή.

 Ο Φώτης, όταν μαθαίνει για τον εκβιασμό που έκανε ο Άκης στην Νίνα, δεν καταλαβαίνει γιατί θέλει να τον πληρώσει, αφού τώρα που χώρισε έτσι κι αλλιώς όλοι θα μάθουν οτι είναι μαζί. Εκείνη όμως επιμένει ότι δεν πρέπει να μαθευτεί ακόμα και οι δύο τους καυγαδίζουν έντονα, αφού ο Φώτης δεν δέχεται άλλο να είναι μαζί της σε μια κρυφή σχέση και την πιέζει.

Η Νίνα αναγκάζεται να του πει οτι εκείνος είναι ο πατέρας του Θέμη. Την ίδια στιγμή ο Θέμης δέχεται την επίσκεψη του Ηλία που για πρώτη φορά του μιλάει σαν πατέρας και του ζητάει έστω και τώρα να φτιάξουν τις σχέσεις τους, αφού έτσι κι αλλιώς οτι έκανε θα το αφήσει σ ‘εκείνον...

Και του ζητάει να κάνουν μαζί τη δουλειά στο λιμάνι. Ο Θέμης ξαφνιάζεται, τα χάνει και για πρώτη φορά ανοίγει την ψυχή του και του λέει όλα τα παράπονα που είχε σαν παιδί απ ‘αυτόν. Η Ανίτα με τον Αντώνη βιάζονται να βγούνε στο φως οι αποκαλύψεις για τον Ηλία, ενώ ο Φώτης αποφασίζει να πάει να βρει τον γιο του, τον Θέμη.

 Η Στέλλα λαμβάνει ένα πακέτο με στοιχεία εναντίον του Ηλία κι ο Μάνος δέχεται την επίσκεψη ενός φύλακα που του δίνει ένα χάπι εκ μέρους του Ηλία με το οποίο του λέει ότι θα γλυτώσει απ’ αυτά που τον περιμένουν μέσα στη φυλακή-μιάς και είναι μπάτσος κι οι μπάτσοι στην φυλακή περνάνε πολλοί δύσκολα-..Με δύο λόγια του ζητάει εκ μέρους του Ηλία να αυτοκτονήσει...

Δείτε το βίντεο…

Tags: