Νικήτρια του «Dancing with the Stars» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Λύγισε» από συγκίνηση η ηθοποιός

Νικήτρια του «Dancing with the Stars» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πρώτη ανάρτηση: 18/02/2013, 01:28

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο παρτενέρ της, ήταν οι μεγάλοι νικητές του Dancing With The Stars, στον τελικό της Κυριακής. Με 148 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και τις θετικές ψήφους του κόσμου η όμορφη ηθοποιός πήρε το μεγάλο έπαθλο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μόλις ανακοίνωσε το όνομα του νικητή, είδε την όμορφη ηθοποιό να ξεσπά σε κλάματα και να πέφτει στην αγκαλιά του παρτενέρ της Παύλου. Όπως τόνισε η Ντορέττα, επιβράβευση, ανακούφιση, ευχαρίστηση και χαρά είναι τα συναισθήματα που ένιωσε από το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού.

Τη σκυτάλη πήραν τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Φωκάς Ευαγγελινός: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έχουμε δει. Δεν νίκησε μόνο ο χορός αλλά και το ήθος σας».

Γιάννης Λάτσιος: «Ευχαριστώ και από εμένα και στα 14 ζευγάρια. Πιστεύω ότι αυτό τα πρόγραμμα καθορίζει μια άμιλλα. Ήταν πιστεύω μια εξαιρετικά καλή χρονιά με συμμετέχοντες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η Ντορέττα έκανε μια εξαιρετική διαδρομή. Το πιο σημαντικό είναι το πώς ζήσαμε αυτές τις ημέρες».

Κάτια Δανδουλάκη: «Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά. Πέρασα υπέροχα. Ντορέττα και Παύλο μας δώσατε πολύ μεγάλη συγκίνηση. Αυτή η φλέβα, το ταλέντο η ευλογία. Ο τρόπος που άνθισε αυτό ήταν βαθιά συγκινητικό».

Αλέξης Κωστάλας: «Με το ήθος σας με τον χορό σας, αποδείξατε, σε μια εποχή γκλαμουριάς, ότι μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλη τηλεθέαση και να κερδίσεις το κοινό με το ανθρώπινο και χορευτικό ήθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Η Γκαλένα Βελίκοβα τόνισε ότι το ζευγάρι αυτό άξιζε τη νίκη, δίνοντάς του συγχαρητήρια

Η Ζεττα Μακρυπούλια, με τη σειρά της ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές για το χορευτικό ταξίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top