Γάμος στο Game of Thrones: Ο Τζον Σνόου και η Ινγκριντ παντρεύτηκαν!

Σε κάστρο στην Σκωτία

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Game of Thrones το 2012, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο αφότου είχαν απολαύσει τις διακοπές τους στην Σαντορίνη και από το βράδυ του Σαββάτου ανήκουν στο «κλαμπ» των παντρεμένων!

Ο λόγος για τον Κιτ Χάρινγκτον, τον Τζον Σνόου του Game of Thrones, ο οποίος παντρεύτηκε  την αγαπημένη του Ρόουζ Λέσλι, την Ινγκριντ της δημοφιλούς σειράς.

Η τελετή έγινε στο κάστρο Γουάρντχιλ στο Aberdeenshire της Σκωτίας, πόλη στην οποία γεννήθηκε η Λέσλι, προτού μετακομίσει στο Λονδίνο για να κυνηγήσει την καριέρα της ηθοποιού. Μάλιστα, το εν λόγω κτίσμα είναι ιδιοκτησία της οικογένειας της Ρόουζ τα τελευταία 900 χρόνια. 

Η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά ενώ την συνόδευε ο πατέρα της, ενώ ο «Τζον Σνοου» επέλεξε ένα παραδοσιακό κουστούμι.

Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, ενώπιον 80 καλεσμένων, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, η δεξίωση θα είναι πιο «ανοιχτή», καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να καλέσει εκεί πολλούς από τους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς του Game of Thrones.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την τελετή από κοντά ήταν οι συμπρωταγωνιστές τους στη σειρά Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner και Emilia Clarke, οι οποίοι έραναν τους νεόνυμφους με ροδοπέταλα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top