Σταμάτης Γονίδης: «Χαλί θα γίνει» για τη σύζυγό του και τους φίλους του

Απολαύστε το video clip

Διαχρονικός, σημερινός,αυριανός, ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης που δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, με καινοτόμες ιδέες, ανατρεπτικά τραγούδια, και video clip!

Το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Χαλί θα γίνω», ταιριάζει «γάντι» στον Σταμάτη Γονίδη που έχετε αγαπήσει!

Σε μουσική των Σταμάτη Γονίδη ,Βασίλη Δήμα και Ανδρέα Γιατράκου, και σε στίχους του ίδιου του σπουδαίου ερμηνευτή, αλλά και ενορχήστρωση -παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου, «Το χαλί θα γίνω», έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των διαχρονικών επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει! Μέσα από την ευρηματική σκηνοθεσία του Χρήστου Γιατράκου, ο Σταμάτης Γονίδης, ξεκινάει με το σκάφος του, το μουσικό του «ταξίδι» από την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κύθνο, με προορισμό το στούντιο ηχογράφησης!

Εκεί τον περιμένουν οι αγαπημένοι του φίλοι, όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Βασίλης Δήμας, ο Στέλιος Κρητικός και η Σάσα Σταμάτη, που γίνονται η μουσική μπάντα του, και μαζί απογειώνουν το «Χαλί Θα γίνω» Ποια είναι όμως η γυναίκα για την οποία ο Σταμάτης Γονίδης «Χαλί θα γίνει»;

Μεγάλη έκπληξη στο video clip, η συμμετοχή της συζύγου του, Κατερίνας Κουργιουξίδου!

«Χαλί θα γίνω» από τον Σταμάτη Γονίδη, απολαύστε το και αφιερώστε το! Κυκλοφορεί από τη Sonar Music

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top