Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρόνιας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Τα βλέμματα όλων καρφωμένα στο κάστρο των Ουίνδσορ

Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της χρονιάς έχει ξεκινήσει. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 14:00 ώρα Ελλάδος με τους Βρετανούς να έχουν ήδη πάρει θέση έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ. 

Το μυστήριο θα παρακολουθήσουν περίπου 800 καλεσμένοι, ανάμεσά τους και πολλοί celebrities, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η Μέγκαν θα φτάσει στην εκκλησία από το ξενοδοχείο, όπου πέρασε τη νύχτα μαζί με τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαν, θα ανέβει μόνη της τα σκαλιά, συνοδευόμενη από 10 παρανυφάκια, θα περπατήσει στην εσωτερική αυλή της εκκλησίας και στην είσοδο του ναού θα την περιμένει ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος και θα την παραδώσει στον γαμπρό.

Ο πρίγκιπας Χάρι πάλι θα φτάσει συνοδευόμενος από το αδελφό του Ουίλιαμ με τα πόδια και θα χαιρετίσουν τον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο των Ουίνδσορ.

Μάλιστα Χάρι και Μέγκαν, σε αντίθεση με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ θα ανταλλάξουν βέρες και όρκους, λέγοντας ο ένας στον άλλον:

«Σου δίνω αυτό το δαχτυλίδι ως δείγμα του γάμου μας. Με το σώμα μου σε τιμώ, όλα όσα είμαι σου τα δίνω και όλα όσα έχω τα μοιράζομαι μαζί σου, μέσα από την αγάπη του Θεού, του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος».
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

11:00 -Οι καλεσμένοι που θα παρακολουθήσουν το γάμο από τον περιβάλλοντα χώρο του κάστρου θα πάρουν θέση
11:30-13:00 - Άφιξη των 800 καλεσμένων του ζευγαριού
13:20 - Άφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας
13:45 - Άφιξη του πρίγκιπα Χάρι μαζί με τον κουμπάρο του πρίγκιπα Γουίλιαμ
13:55 -Αφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ
13:59 - Άφιξη της νύφης, Μέγκαν Μαρκλ
14:00 - Ξεκινά ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
15:00 - Θα ολοκληρωθεί η γαμήλια τελετή
15:00-15:25 - Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ με την άμαξα, θα διασχίσουν τους δρόμους του Ουίνδσορ για να χαιρετήσουν τα πλήθη
15:00 - Οι 800 καλεσμένοι στο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα προσέλθουν σε μια από τις αίθουσες εκδηλώσεων του κάστρου
15:30 - Θα προσέλθουν στο χώρο της δεξίωσης ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ
17:30 - Η δεξίωση θα ολοκληρωθεί, οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν
21:00 - Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα φθάσουν στο Frogmore House όπου ο πρίγκιπας Κάρολος θα δώσει δεξίωση για 200 άτομα, προς τιμήν του ζεύγους. 

Το νυφικό 

Το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί το μεγάλο μυστήριο της ημέρας, αφού δεν έχει αποκαλυφθεί ούτε το σχέδιο, αλλά ούτε και το όνομα του σχεδιαστή.

Η μόνη που το έχει δει, προκειμένου να δώσει την έγκρισή της, είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ το κόστος του εκτιμάται στις 100.000 λίρες. 

Ανάμεσα στα ονόματα των σχεδιαστών που έχουν ακουστεί για τη σχεδίαση του νυφικού της Μέγκαν είναι ο οίκος Ralph & Russo, όπως επίσης ο οίκος Burberry. Δεν αποκλείεται ακόμα το νυφικό να φέρει την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen και Erdem, ενώ χθες ακούστηκε και το όνομα του σχεδιαστή του νυφικού της Νταϊάνα, ο οποίος εμφανίστηκε στο κάστρο των Ουίνδσορ.

Τη νύφη θα συνοδεύσουν στην εκκλησία δέκα παρανυφάκια, ανάμεσά τους φυσικά ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι βαφτιστίρια και παιδιά φίλων των μελλόνυμφων.

Το ζευγάρι μετά το γάμο θα ανέβει σε μια ανοιχτή άμαξα και θα κάνει μια βόλτα στο Ουίνδσορ για να χαιρετήσει τα πλήθη, την οποία θα σέρνουν έξι γκρι άλογα.

Την ίδια μάλιστα άμαξα είχε διαλέξει ο πρίγκιπας Χάρι για να κάνει τον γύρο του Λονδίνου μαζί με τα παρανυφάκια μετά τον γάμο του Ουίλιαμ με την Κέιτ.

Τέλος η φωτογράφηση του ζευγαριού θα γίνει στο Frogmore House, την πριγκιπική κατοικία του Καρόλου στο Ουίνδσορ, όπου θα δοθεί και το δεύτερο πάρτι προς τιμήν των νεονύμφων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top