Το Φεστιβάλ Καννών άνοιξε τις πύλες του με λάμψη... Hollywood στο κόκκινο χαλί

Το ψυχολογικό θρίλερ «Everybody Knows» έκανε πρεμιέρα

Δείτε στο βίντεο του Reuters τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών...

 

Τις πύλες του άνοιξε για ακόμη μία χρονιά το Φεστιβάλ των Καννών το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαΐου και τα βλέμματα όλων στράφηκαν στο κόκκινο χαλί.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα είναι το «Everybody Knows» του Ασγκάρ Φαραντί με πρωταγωνιστές την Penelope Cruz και τον  Javier Bardem.

(Penelope Cruz)

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο μια Ισπανίδα που ζει στο Μπουένος Άιρες και επιστρέφει στη γενέτειρά της έξω από τη Μαδρίτη, μαζί με τον Αργεντίνο σύζυγο και τα παιδιά της. Το ταξίδι όμως έχει απροσδόκητα περιστατικά που φέρνουν επιφάνεια μυστικά του παρελθόντος.

(Penelope Cruz - Javier Bardem)

Το διάσημο ζευγάρι πόζαρε στο φακό με την Ισπανίδα ηθοποιό να κλέβει την παράσταση, φορώντας μια μαύρη Chanel τουαλέτα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

(Penelope Cruz)

To «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Everybody Knows» έδωσε επίσης και η Julianne Moore με μια κόκκινη Givenchy τουαλέτα και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο αλλά και η Kristen Stewart, η οποία έκανε μια ροκ εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο μάξι φόρεμα δια χειρός Chanel.

(Julianne Moore - Kristen Stewart)

Εκεί και η Cate Blanchett, η οποία ήταν απαστράπτουσα ως πρόεδρος της φετινής επιτροπής με την... ανοιχτή πλάτη της μαύρης τουαλέτας της να... μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. 

(Kate Blanchett)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top