H αγενής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala που έγινε viral!

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δείτε στο βίντεο του Reuters τις αφίξεις των celebrities στο κόκκινο χαλί του Met Gala

 

Θέμα έγινε η Kendall Jenner στο Met Gala της Νέας Υόρκης, όχι όμως για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, αλλά για την άσχημη συμπεριφορά της!

Οι κάμερες που βρίσκονταν στο Metropolitan Museum έπιασαν την 22χρονη καλλονή να σπρώχνει τον σωματοφύλακά της προκειμένου να φωτογραφηθεί μόνη της!

Όπως καταλαβαίνετε, το video έγινε αμέσως viral ενώ το twitter πήρε «φωτιά».

«Ποια νομίζει ότι είναι; Είδατε πως έσπρωξε τον άνδρα της ασφάλειας;» έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ στη συνέχεια την πήρε η… μπάλα και για την εμφάνισή της!

Διαβάστε επίσης: MET GALA 2018: Λαμπερές εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας!

«Η Kendall εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα ρούχο που θύμιζε χαρτί τουαλέτας και είχε το νου της να σπρώξει έναν από τους εργαζόμενους που έκανε τη δουλειά του. Αγενέστατη!» ανέφερε κάποιος άλλος.

Ε και αυτή έπρεπε να ήταν λίγο πιο διακριτική! 

Διαβάστε επίσης: Met Gala 2018: Τα ερωτευμένα ζευγάρια που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Tα «Oscars της Μόδας», όπως τα αποκαλούν οι ειδικοί, δεν είναι άλλα από το Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, το οποίο φέτος είχε θέμα: «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία» και στόχος του ήταν –πέρα από τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό προς όφελος του ινστιτούτου κοστουμιού του μουσείου- να δημιουργήσει έναν διάλογο μεταξύ της μόδας και των έργων της θρησκευτικής τέχνης, με το ίδιο το Βατικανό να πρωτοστατεί σε αυτήν την πρωτοβουλία.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top