Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: It’s official! Παντρεύονται τον Μάιο – Όλες οι λεπτομέρειες

Δείτε το βίντεο

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έγινε γνωστό το πότε και το που θα γίνει ο γάμος τους.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Harry - Μeghan Markle: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου - Όσα αποκάλυψαν στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη

Τα βρετανικά ΜΜΕ πήραν «φωτιά» με τον γάμο της χρονιάς και δεν κρατήθηκαν και αποκάλυψε πιο νωρίς από το ίδιο το παλάτι τις λεπτομέρειες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το… «μαζέψουν» αμέσως λόγω εμπάργκο.

Μάλιστα Mirror και Guardian αναγκάστηκαν για λίγο να αποσύρουν την είδηση μέχρι να τελειώσει το εμπάργκο. Ο γάμος τους σύμφωνα με τα «έκτακτα» που έδωσαν στη δημοσιότητα θα γίνει στο St George’s Chapel, στο Windsor Castle τον Μάιο.

Διαβάστε επίσης: Meghan Markle: Τι φόρεσε στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry – Πόσο κόστισαν τα ρούχα της

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το Kensington Palace, στην οποία αναφέρεται ότι η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει τον γάμο.

Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle, όπως ανακοινώθηκε, θα κάνουν τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις τους μαζί την Παρασκευή στο Nottingham.

Ο πρίγκιπας Harry ανυπομονεί να γνωρίσει τη Meghan Markle σε μια κοινότητα που είναι πολύ ξεχωριστή για εκείνον. Θα επισκεφτούν το φιλανθρωπικό ίδρυμα Terrence Higgins Trust και θα συναντήσουν εκπροσώπους που υποστηρίζουν ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όσα δεν είδαμε στην επίσημη πρώτη κοινή τους συνέντευξη

Όσο για την λίστα των καλεσμένων αλλά και το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι, είναι πληροφορίες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top