Πρίγκιπας Harry - Μeghan Markle: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου - Όσα αποκάλυψαν στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν στο BBC ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Η 36χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πώς ο 33χρονος γαλαζοαίματος της έκανε πρόταση γάμου πριν λίγες εβδομάδες μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Όπως είπε η πρόταση έγινε μια «τυπική» νύχτα για εκείνους στο Kensington Palace την ώρα που μαγείρευαν κοτόπουλο! Ο πρίγκιπας Harry γονάτισε και της έδωσε το δαχτυλίδι το οποίο σχεδίασε ο ίδιος με διαμάντια από τη συλλογή της πριγκίπισσας Diana.

«Προσπαθούσαμε να μαγειρέψουμε κοτόπουλο. Ήταν μια θαυμάσια έκπληξη, τόσο γλυκιά και φυσική. Εκείνος γονάτισε» ανέφερε ενώ αποκάλυψε ότι είπε αμέσως «ναι».

Ο Harry αποκάλυψε πως αγκαλιάστηκαν μετά την πρόταση και της πέρασε το δαχτυλίδι. «Δεν με άφησε να ολοκληρώσω, μου είπε "μπορώ να πω ναι; μπορώ να πω ναι;", αγκαλιαστήκαμε και ενώ είχα το δαχτυλίδι στα χέρια μου της είπα: μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι; Και μου απαντά: Α, ναι το δαχτυλίδι!», τόνισε ο πρίγκιπας.

«Ήταν μία πραγματικά υπέροχη στιγμή, ήμασταν δυο μας και νομίζω ότι κατάφερα να της κάνω έκπληξη τελικά», πρόσθεσε.

Ο Harry ανέφερε επίσης ότι αν ζούσε η μητέρα του θα χοροπηδούσε για αυτήν την πρόταση γάμου. «Χωρίς αμφιβολία, νομίζω ότι θα πετούσε στα ουράνια, θα χοροπηδούσε, και θα γίνονταν οι καλύτερες φίλες με την Meghan», τόνισε. 

«Ξέρετε, κάποιες μέρες σαν σήμερα, μου λείπει. Μου λείπει το να μοιραστώ μαζί της τη χαρά μου. Αλλά ξέρετε με αυτό το δαχτυλίδι και με όλα τα υπόλοιπα, είμαι σίγουρος ότι θα είναι χαρούμενη», σημείωσε. 

«Είναι μαζί μας», πρόσθεσε η Meghan. 

Η γνωριμία τους έγινε μέσω μιας κοινής τους φίλης! 

«Ερωτεύτηκα την Meghan πολύ γρήγορα… Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν όταν αυτή η πολύ όμορφη γυναίκα μπήκε στη ζωή μου κι εγώ στη δική της» ανέφερε ο πρίγκιπας Harry. 

Τέσσερις εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους, έπεισε την ηθοποιό να τον συνοδεύσει στη Μποτσουάνα, όπου θα έκανε διακοπές για πέντε μέρες.

«Κοιτούσαμε οι δυο μας τα αστέρια. Ήταν όλα φανταστικά» αποκάλυψε.

Μάλιστα, η Meghan Markle αποκάλυψε ότι έχει συναντήσει πολλές φορές την βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία χαρακτήρισε «φανταστική γυναίκα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top