Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όσα δεν είδαμε στην επίσημη πρώτη κοινή τους συνέντευξη

Κυκλοφόρησε βίντεο με τo παρασκήνιο

Κάθε συνέντευξη έχει το παρασκήνιο και τα... παραλειπόμενά της. Και η πρώτη κοινή συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας του πρίγκιπα Harry και Meghan Markle δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η 36χρονη ηθοποιός που είναι ένα βήμα προτού διαβεί το κατώφλι της βασιλικής οικογένειας και ζήσει πλέον ως ένα από τα μέλη της κάθησε δίπλα στον γαλαζοαίματο σύντροφό της και μίλησαν on camera, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Ωστόσο, αν και κατάφεραν να γίνουν ακόμα πιο αγαπητοί μέσα από τα όσα δήλωσαν, τελικά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη κάνει ακόμα πιο αγαπητό το ταιριαστό και ευτυχισμένο ζευγάρι του Buckingham.

Όπως φαίνεται στο διάρκειας μερικών λεπτών βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το BBC, Harry και Meghan γελάνε, αγγίζονται τρυφερά και κοιτάζονται με λατρεία, τόσο μιλώντας μεταξύ τους, όσο και την ώρα που απευθύνονται στο τηλεοπτικό συνεργείο. 

Ιδιαίτερο ενσταντανέ όταν η γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Suits» ηθοποιός ακουμπά το πηγούνι στο χέρι της και λιώνει στη θέα του συντρόφου και μέλλοντα συζύγου της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top