Στη λίστα των celebrities που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό προστίθεται το όνομα του Nick Carter.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην τραγουδίστρια,Melissa Schuman,  το 2002, ο Nick Carter την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια την βίασε, μέσα στο διαμέρισμά του.

Melissa Schuman

Σε μία ανάρτηση στο blog της «Melissa Explains It All», η Melissa Schuman,   έγραψε πως εκείνη και ο Carter έπαιζαν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο τραγουδιστής των Backstreet Boys την κάλεσε στο σπίτι του μία ημέρα που είχαν ρεπό.

Όπως περιγράφει, κατά τη συνάντηση ήπιαν και κατέληξαν να φιλιούνται, όταν ο Nick την οδήγησε στο μπάνιο. «Με σήκωσε, με έβαλε πάνω στον πάγκο του μπάνιου και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου. Του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσω. Δεν άκουγε. Δεν τον ένοιαζε. Μου είπε "μην ανησυχείς, δεν θα το πω σε κανέναν"», γράφει η Schuman, η οποία σημειώνει ότι ήταν γνωστό πως η ίδια ήθελε να κρατήσει την παρθενία της μέχρι τον γάμο. Η τραγουδίστρια περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη, αναφέροντας ότι της έκανε στοματικό σεξ παρά τη θέληση της και απαίτησε να κάνει και εκείνη το ίδιο σε αυτόν. «Ένιωσα φοβισμένη και παγιδευμένη. Ήταν ξεκάθαρο πως είχε αρχίσει να θυμώνει και να γίνεται ανυπόμονος. Δεν μπορούσα να φύγω. Ήταν πιο δυνατός και πολύ μεγαλύτερος από μένα», αναφέρει, μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, όπως προσθέτει, ο Κάρτερ την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και τη βίασε.

Nick Carter

Μέχρι στιγμής, ο τραγουδιστής, που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού, δεν έχει απαντήσει στα όσα του προσάπτονται.

Tags: