Παρέλαση διασήμων στο Posidonio με τον Βασίλη Δήμα και τον Γιάννη Καψάλη

Μαζί τους η Κατερίνα Στικούδη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Μοναδικές είναι οι βραδιές στο πάντα καινοτόμο Posidonio, που παρουσιάζει τη διαφορετική πρόταση στη διασκέδαση με τον  Βασίλη Δήμα, τον Γιάννη Καψάλη και την  Κατερίνα Στικούδη, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο Posidonio διασκέδασε ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής όπου τραγούδησε όταν  ο Βασίλης Δήμας του παραχώρησε το μικρόφωνο. Στο Posidonio γλέντησε ο Χάρης Κωστόπουλος ο οποίος τραγούδησε παρέα με τον Γιάννη Καψάλη.

Στο Posidonio διασκέδασαν και οι κυρίες του παραδοσιακού τραγουδιού Γιώτα Γρίβα, Τζένη Κατσίγιαννη οι οποίες παρέλαβαν το μικρόφωνο από τον Γιάννη Καψάλη.

Στο Posidonio διασκέδασαν ο Τριαντάφυλλος, η Σόφη Πασχάλη, ο Χάρης Σιανίδης, ο Κώστας Κοκκινάκης αλλά και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Βασιλική Νταντά κ.α.

Ο Βασίλης Δήμας έχοντας χαρισματική επικοινωνία με το κοινό ερμηνεύει διαχρονικές επιτυχίες, δικά του τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, που φέρουν την σφραγίδα του ως συνθέτη, στιχουργού, παίζει κιθάρα και μπουζούκι αναδεικνύοντας την πολύπλευρη καλλιτεχνική του προσωπικότητα. Ο Βασίλης Δήμας μετά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού του «Ραγίζει η καρδιά μου» κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι , «Θέλω να ρισκάρω» .

Ο Γιάννης Καψάλης με την αυθεντικότητά του και την αμεσότητά του ξεσηκώνει το κοινό όπως εκείνος ξέρει. Μετά τις επιτυχίες «τα καγκέλια», «το μαντήλι», «το ραβασάκι», που όλοι τραγουδάνε, ο Γιάννης Καψάλης κυκλοφορεί το καινούριο τραγούδι του « Τι, τι, τι να κάνω».

Η εκρηκτική και απαστράπτουσα, Κατερίνα Στικούδη  ενθουσιάζει το κοινό και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τις δυναμικές ερμηνείες του κρατά το κέφι στα ύψη.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top