Ποιος δήλωσε "Ο Trump εξελέγη με τον τρόπο που ήρθε στην εξουσία ο Χίτλερ";

Ο λόγος για τον Alec Baldwin

O Baldwin τα "έχωσε" στον Trump

Απέναντι από τον Donald Trump κάθησε ακόμα ένας επώνυμος που πήρε θέση για τον τρόπο που ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέβηκε στην εξουσία.

Ο λόγος για τον  Alec Baldwin, ο οποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πειροδικό GQ Magazine, για το βραβείο Emmy που κέρδισε πριν δύο εβδομάδες, για τον ρόλο του ως Τραμπ στο «Saturday Night Live», συνέκρινε τις προεδρικές εκλογές του 2016 με τον «τρόπο με τον οποίο εξελέγη ο Χίτλερ».

«Λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω τον Τραμπ με τον Χίτλερ, ποτέ δεν θα το έκανα αυτό... Αυτό που βλέπει κανείς με τον Τραμπ είναι ο τρόπος με τον οποίο εξελέγη ο Χίτλερ. Κάποιος που θα πει οτιδήποτε στους ανθρώπους λόγω των οικονομικών συμφερόντων»  είπε ο Baldwin.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι οι δυνάμεις που υπάρχουν, τα χρήματα πίσω από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, θα πρέπει να πάρουν την οσμή από την αίθουσα έτσι ώστε ο Πενς να μπορεί να είναι ο υποψήφιος το 2020. Και όσο πιο γρήγορα τον ξεφορτωθούν, τόσο καλύτερα θα είναι». Πρόσθεσε, δε, ότι δεν πιστεύει ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα ασχοληθούν περισσότερο με τον Τραμπ. «Πόσο περισσότερο ακόμη θα τον ανέχονται; Δεν νομίζω ότι θα είναι για πολύ ακόμη... Φαντάζομαι ότι θα παραιτηθεί». Και ο διάσημος ηθοποιός εξήγησε και το πως θα γίνει αυτό: «Φαντάζομαι ότι θα αναφέρουν προβλήματα υγείας. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που θα εμφανιστούν έτσι ώστε να αναγκαστεί να παραιτηθεί. Και δεν μιλάω μόνο για ταινίες με πόρνες...»

«Μία από τις πραγματικές τραγωδίες γι' αυτόν, σε επίπεδο Σαίξπηρ, είναι ότι το όνομά του είναι καταστραμμένο. ... Τα παιδιά του θα πρέπει να αλλάξουν τα ονόματά τους, όταν φύγει από τον Λευκό Οίκο. Όλα όσα ήθελε να πετύχει, κατάφερε το αντίθετο αποτέλεσμα» και είπε κλείνοντας για τη δυσκολία να παίξει το χαρακτήρα του Trump: «Δεν τον μισώ. Θέλω να πω, όσο περισσότερο είναι στον Λευκό Οίκο, τόσο πιο δυσαρεστημένος είμαι. Απλώς το κάνει πιο δύσκολο. Δεν το καθιστά αδύνατο ... Δεν είναι όπως να κάνω ένα ντους ή κάτι τέτοιο ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top