Κυριολεκτικά νύχτες Λε Πα-νικού είναι οι βραδιές στο Posidonio!

Λευτέρης Πανταζής

O ανανεωμένος Λευτέρης Πανταζής με τα τραγούδια του- τόσο τις διαχρονικές του επιτυχίες όσο και τις νεώτερες -σε συνδυασμό με το μπρίο και το μοναδικό στυλ του χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού.

Λευτέρης Πανταζής

«Καλώς ήρθατε στο Posidonio, το απόλυτο διασκεδαστήριο» με αυτήν την φράση, ο Λε Πα, υποδέχεται τον κόσμο και μέσα σε λίγα λεπτά κάνει πράξη, τα προαναφερθέντα λεγόμενά του.

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Το Posidonio γίνεται συνώνυμο με το «απόλυτο διασκεδαστήριο»! Σύντομα θα κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο CD του Λευτέρη Πανταζή.

 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κρατά το κέφι σε υψηλά επίπεδα, οι ερμηνείες του καθηλώνουν και κανείς δεν μένει ακίνητος. Το πρώτο του, τραγούδι «Φταίω εγώ» έχει ήδη αγαπηθεί. Όλοι γίνονται «ένα» με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Εντυπωσιακή τόσο ερμηνευτικά όσο και ως προς τη σκηνική της παρουσία είναι  η Τζωρτζίνα Νικάκη. 

Νάϊρα Αλεξοπούλου

Ξεχωριστή η Νάϊρα Αλεξοπούλου. Ακόμη ξεχωρίζουν ο Στέλιος Τσάκωνας κι η Έλενα Παναγιωτίδου. Στο σχήμα συμμετέχουν και οι, επίσης, ταλαντούχοι: Π. Μπουραντώνης, Μ. Κορέλλη, Μ. Ανιμάδο, Β. Άνης, Μ. Παπαγιαννάκης, Δ. Τατά, Δ. Γεωργιάδου.

Τζωρτζίνα Νικάκη

Στο Posidonio,  διασκέδασε ο Νίκος Μακρόπουλος όπου τραγούδησε όταν ο Λευτέρης Πανταζής του παραχώρησε το μικρόφωνο. Ο Λε Πα παραχώρησε το μικρόφωνο και στον Νικηφόρο όπου διασκέδασε στο Posidonio με την παρέα του.

Νίκος Μακρόπουλος-Λευτέρης Πανταζής

Ο Λε Πα αφιέρωσε τραγούδια του - μεταξύ αυτών και «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» - στην πάντα εντυπωσιακή ηθοποιό, Ελένη Φιλίνη.

Λευτέρης Πανταζής-Ελένη Φιλίνη

Το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό σχήμα, στην παραλιακή, στο Posidonio.Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

Λευτέρης Πανταζής-Ελένη Φιλίνη

Λευτέρης Πανταζής-Νικηφόρος

Tags: