Από τα περιοδικά στα… ράφια των βιβλιοπωλείων: ΔΙΑΣΗΜΗ καλλονή τώρα ΚΑΙ συγγραφέας!

Εκδίδει το πρώτο της μυθιστόρημα!

Από τα περιοδικά στα… ράφια των βιβλιοπωλείων: ΔΙΑΣΗΜΗ καλλονή τώρα ΚΑΙ συγγραφέας!

Την έχουμε δει στην πασαρέλα, στα περιοδικά, ακόμα και στην μεγάλη οθόνη. Σε ράφι βιβλιοπωλείου, όμως, δεν την είχαμε δει και όπως φαίνεται ήρθε ο καιρός!

Η Κάρα Ντελβίν δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι θα εκδοθεί στις 5 Οκτώβρη το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Mirror! Mirror!», εκπλήσσοντας τους πάντες, μιας και κανείς δεν ήξερε αυτό της το… ταλέντο!

«Το Mirror, Mirror είναι μία ιστορία ενηλικίωσης για μία παρέα 16χρονων, τους Red, Leo, Naima και Rose που προσπαθούν να μάθουν ποιοι είναι και να διαχειριστούν τη ζωή στο σχολείο. Η ζωή δεν είναι τέλεια αλλά οι πρωταγωνιστές είναι ενωμένοι από τη μουσική και το μέλλον τους. Μέχρι που η Naima πεθαίνει κάτω από τραγικές συνθήκες αφήνοντας πίσω της μονάχα μία λέξη «συγγνώμη». Ποια τρομερή αλήθεια κρύβεται πίσω από το θάνατό της; Ποιο σκοτεινό μυστικό κρύβει η ηλιόλουστη προσωπικότητά της; Και πως η Red δεν μπόρεσε να δει τα σημάδια της καταστροφής;», γράφει στο post που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της.

Μάλιστα, οι φανατικοί μπορούν από τώρα να προαγοράσουν το βιβλίο ενώ η ίδια λέει πως θα ήθελε αυτό να ξεκινήσει μία συζήτηση για την εφηβεία, τον πόνο, τον θρίαμβο και τη φιλία! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top