Γιώργος Γιαννιάς-Ελευθερία Παντελιδάκη: Ευτυχισμένοι γονείς- Δείτε την ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ του νεογέννητου!

Τα τρυφερά μηνύματα στα social media

Γιώργος Γιαννιάς-Ελευθερία Παντελιδάκη: Ευτυχισμένοι γονείς- Δείτε την ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ του νεογέννητου!

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, βιώνουν ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Στέφανος, όπως λένε δηλαδή και τον πατέρα του καλλιτέχνη.

Ο τραγουδιστής είναι πολύ χαρούμενος και κάνει αναρτήσεις στα social media, δίχως να κρύβει τα συναισθήματά του.

«Είμαι πολύ συγκινημένος πραγματικά… και πολύ υπερήφανος για την αγάπη σας ρε παιδιά σ’ αυτή μου τη μοναδική και ανεπανάληπτη χαρά… τα μηνύματά σας μας έχουν πλημμυρίσει , είναι χιλιάδες και το κάθε ένα ξεχωριστό!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους ξεχωριστά, όμως, να ξέρετε τα έχω διαβάσει όλα… ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ για όλα αυτά τα χρόνια που περνάμε μαζί τα πάντα μου», έγραψε ο Γιώργος κι ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές, καθώς και τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό.


Η ευτυχισμένη μανούλα αντάλλαξε ένα συγκινητικό μήνυμα με τον σύζυγό της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι τα πάντα για μένα Giorgos Giannias ! Εγώ σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο δώρο της ζωής μας λατρεία μου! Μοναδικό συναίσθημα!».

Το πρωί της Τρίτης, η Ελευθερία δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, την οποία συνόδευσε με την τρυφερή λεζάντα: «αγγελούδι μας καλώς ήρθες στην ζωή μας! 06/03/2017 γεννήθηκες μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, είσαι στην ζωούλα μας μόνο 24 ώρες και μας έχεις τρελάνει ήδη! Είσαι τα πάντα για εμάς! Σε λατρεύουμεεεεεε! Σου υποσχόμαστε η μανούλα σου,ο μπαμπάκα σου, οι παππούδες σου, οι γιαγιάδες σου, οι θείοι σου, τα ξαδελφάκια σου θα σε έχουμε φυλακτό μας!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top