ΔΙΑΣΗΜΗ Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να πάω Eurovision»

Όσα είπε στην κάμερα

ΔΙΑΣΗΜΗ τραγουδίστρια: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να πάω Eurovi

Είναι μέσα στα όνειρά της να συμμετάσχει στην Eurovivion, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, αλλά εύχεται φέτος στην Demy να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ελλάδα.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με αφορμή την πρεμιέρα της, στη Θεσσαλονίκη, τόσο για το μουσικό διαγωνισμό, όσο και για την προσωπική της ζωή.

«Χαίρομαι πάρα πολύ με αυτή την επιλογή τη φετινή. Μέσα από την καρδιά μου χαίρομαι πολύ γιατί εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η Eurovision και ήθελα να πάω πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο προσπαθώ να κάνω την πρόταση να πάω. Εύχομαι αφού επέλεξαν την Demy -εμένα μου αρέσει πολύ η Demy ως καλλιτέχνης- να πάει πολύ καλά, να μας κάνει υπερήφανους και να βάλει την Ελλάδα στη θέση που πρέπει. Να την ανεβάσει γιατί πέσαμε πολύ τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τα προσωπικά της; Η Ελένη έχει γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία, Σπυράγγελο Λυκούδη, αλλά θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη νέα της σχέση με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

«Είμαι πολύ καλά προσωπικά αλλά πραγματικά θέλω, όσο μπορώ, να το διαφυλάξω. Να το κρατήσω για εμένα…» είπε, ενώ με χιούμορ συμπλήρωσε ότι δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο και δεν ανήκει σε καμία ομάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top