Συγκλονίζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Προσευχηθείτε για την ανιψιά μου»- Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη Μάντι

Μετά από σοβαρό ατύχημα

Συγκλονίζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Προσευχηθείτε για την ανιψιά μου»- Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη Μάντι

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 8χρονη ανιψιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε, όπως σας γράψαμε από το star.gr, όταν το όχημα Polaris στο οποίο επέβαινε ανετράπη και έπεσε σε παγωμένη λίμνη.

Μέσω twitter, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτο της μικρούλας, ζητώντας από όλους να προσευχηθούν για την μικρή Μάντι.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να καταφέρουν να την βγάλουν από το νερό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί ήταν παγιδευμένο και δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας και το δίχτυ ασφαλείας του οχήματος. Μέσα σε δύο λεπτά, οι πρώτες βοήθειες έφτασαν και βοήθησαν στην απελευθέρωση του παιδιού από τα κρύα νερά. Η Μάντι βγήκε από το νερό αναίσθητη και μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης περίπου 80 μίλια μακριά, σύμφωνα με το TMZ.

 Μέσα σε δευτερόλεπτα, η μητέρα του παιδιού και αδελφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρες, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, ο πατριός και άλλα μέλη της οικογένειας έφτασαν στη λίμνη, βούτηξαν και προσπάθησαν να σώσουν το παιδί, όμως χωρίς αποτέλεσμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top