Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι! Το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο την ώρα που υποβάλλεται σε ακτινοβολίες!

Το ανέβασε η ίδια στο Instagram

Τη μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει η Μπρέντα από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νέα της σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Μετά το περιστατικό με την κοπέλα που τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε στο ασανσέρ την ηθοποιό να λέει στον σύντροφό της ότι ήταν κουρασμένη μετά τις ακτινοβολίες, μοιράστηκε το παραπάνω συγκλονιστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είναι η στιγμή που η ίδια υποβάλλεται σε ακτινοβολίες προκειμένου να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

Με αυτόν τον τρόπο η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους followers της για την θεραπεία IMRT την οποία  ακολουθεί:

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Η έλλειψη γνώσης δεν κάνει ένα άτομο χαζό ή αγενές. Αυτό που κατάλαβα είναι πως κανείς δεν έχει τη γνώση, ούτε μπορεί να ξέρει τι περνά ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά στη θεραπεία του. Το καλό θα ήταν όταν κάποιος είναι ραδιενεργός να μην έρχεται σε επαφή με τα παιδιά και να μην αγκαλιάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η θεραπεία IMRT που κάνω αυτήν τη στιγμή, είναι μια θεραπεία “εξωτερικής ακτινοβολίας”.  Σύμφωνα με τον Sloan Kettering και τον ογκολόγο μου στο Λος Άντζελες, η εξωτερική ακτινοβολία επηρεάζει μόνο τα κύτταρά για το σύντομο χρονικό διάστημα που λαμβάνεις τη θεραπεία. Ένα άτομο που έχει λάβει την ακτινοβολία εξωτερικής δέσμης δεν είναι σε θέση να μολύνει ή να μεταφέρει την εν λόγω ακτινοβολία σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top