Ανατροπή στο έγκλημα της Κύπρου! Σε διαφορετικά δωμάτια οι δολοφονίες

Σήμερα η κηδεία του ζευγαριού – Νέο «όχι» από τη Νομική Υπηρεσία για την κατάθεση του 15χρονου - Νέα ενημέρωση: 21:04

Μπερδεμένο παραμένει το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο, με δημοσιεύματα να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, επικαλούμενα ότι ο 60χρονος και η 59χρονη δολοφονήθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια.

Διαβάστε επίσης: Κύπρος: Δολοφόνησαν ζευγάρι εν ψυχρώ μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Δολοφονία ανδρόγυνου στη Λευκωσία: Τι «βλέπουν» οι Έλληνες ιατροδικαστές στα ευρήματα

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Τι έδειξε η νεκροψία

Συγκεκριμένα, η Καθημερινή της Κύπρου σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν στο σπίτι χωρίς να υπάρξει παραβίαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τα θύματά τους.

Η 59χρονη υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου δολοφονήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα ο 60χρονος σύζυγός της εκείνη την ώρα δεν κοιμόταν μαζί της.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ στο ισόγειο του σπιτιού. Κάποια στιγμή ξύπνησε από κάποιον θόρυβο και άρχισε να ανεβαίνει τις σκάλες για να πάει στην κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του σπιτιού.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι εκεί τον αιφνιδίασαν οι δολοφόνοι ή ο δολοφόνος, τον έσπρωξαν, έπεσε από τις σκάλες, τον δολοφόνησαν στο ισόγειο και μετά τον μετέφεραν στην κρεβατοκάμαρα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Λευκωσία, Ανδρέας Αγγελίδης, αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της Καθημερινής, όπως και αυτό του Πολίτη, σύμφωνα με το οποίο ο 60χρονος βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι.

Την ίδια ώρα άφαντο παραμένει το όπλο του εγκλήματος, πιθανόν μαχαίρι, με τις αρχές να εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει πεταχτεί στα σκουπίδια.

Επίσης η Νομική Υπηρεσία της Λευκωσίας απέρριψε ξανά το αίτημα για γραπτή κατάθεση του 15χρονου υιοθετημένου γιου του ζευγαριού, ο οποίος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας και αυτό που κατέθεσε ότι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του.

Ο δικηγόρος του μικρού μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", τόνισε ότι το παιδί δεν θεωρείται από τις αρχές ύποπτος και πως οι έρευνες της δύσκολης αυτής υπόθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ζητείται η νέα κατάθεση του γιου από τη στιγμή που δεν έχουν ληφθεί καταθέσεις από συναδέλφους των θυμάτων ή ανθρώπους από το περιβάλλον τους.

Επίσης δεν έχει ληφθεί ακόμα κατάθεση από τη θεία του 15χρονου, ούτε έχει διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο για τα θύματα, όσο και για τον γιο τους.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, τις επόμενες ώρες θα φτάσει στη Λευκωσία δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard για να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σήμερα τέλος γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος με την κηδεία του ζευγαριού στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top