Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων παραληρεί και απειλεί ανοικτά με πόλεμο την Ελλάδα

«Εμείς όταν χρειαστεί ξέρουμε πως να σπάσουμε και να ξεριζώσουμε τα δόντια» δηλώνει ο Μπαχτσελί - Νέα Ενημέρωση

Αυτή τη φορά η τουρκική ρητορική και ο λαϊκισμός  ξεπέρασαν κάθε όριο με  τον ηγέτη των “γκρίζων λύκων” της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί  να απειλεί για πολλοστή φορά με πόλεμο την Ελλάδα ενώ προειδοποιεί πως οι Τούρκοι “ξέρουν να σπάνε και να ξεριζώνουν δόντια”

Ο ηγέτης των “γκρίζων λύκων” της Τουρκίας, με τους οποίους συμμάχησε  ο Ερντογάν για ψηφοθηρικούς λόγους, ξεπέρασε κάθε όριο. Ο Μπαχτσελί έστρεψε τα βέλη του προς τον Έλληνα υπουργό Άμυνας λέγοντας πως “αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας, ας μπει σε κλινική”, υπονοώντας ανοιχτά πως ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει τα λογικά του.

 Αναφερόμενος στους Έλληνες ο ηγέτης των "Γκρίζων Λύκων"  είπε πως “ξέχασαν τις ημέρες που τους καταδιώκαμε και τους ρίχναμε στη θάλασσα. Αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να φύγουν στην Αθήνα”, ενώ συμπλήρωσε πως “οι πρόγονοί τους πλήρωσαν την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων, πλήρωσαν το τίμημα στο πεδίο των μαχών”.

 

Και φυσικά οι λαϊκιστικές κορώνες και οι απειλές  του Μπαχτσελί συνεχίστηκαν  “Εμείς όταν χρειαστεί ξέρουμε πως να σπάσουμε και να ξεριζώσουμε τα δόντια” είπε χαρακτηριστικά σε επιθετικούς τόνους.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδεήσεων του STAR  εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top