Η Melania δώρισε το φόρεμα που φόρεσε ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

"Ειμαι τοσο ευχαριστημενη να βλεπω το τελικο μας αποτελεσμα και ελπίζω αυτό το φόρεμα να είναι ένα απο τα σημαντικά ξεκινηματα της οικογενειας μας εδω στην Ουασινγκτον. Ο Πρόεδρος, ο Μπάρον κι εγω λατρευουμε να ζουμε εδω και ειναι τιμη μας να εκπροσωπουμε αυτη τη χωρα".

Με αυτα τα λογια η Μελανια Τραμπ χάρισε την πρώτη της τουαλέτα που φόρεσε ως πρωτη κυρια των ΗΠΑ στο ιδρυμα ερευνων της χωρας με σκοπο τη διαδοση της γνωσης.

Το φορεμα ειναι λευκο, αφηνει ακαλυπτους τους ωμους και συνοδευεται απο ενα κοκκινο ζωνακι, μια δημιουργια του οικου Ερβέ Πιερ.

"Για να ειμαι ειλικρινης τι θα φορουσα στο χορο της ορκμωσιας ηταν το τελευταιο πραγμα που σκεφτομουν., Για την ακριβεια οταν αρχισα να το σκεφτομαι την ενδυματολογικη μου επιλογη, ο καημενος ο Ερβέ ειχε  μονο δυο βδομαδες να σχεδιασει και να φτιαξει αυτο το φορεμα υψηλης ραπτικης"

Η Μελανια Τραμπ φημιζεται για το καλο της γουστο και η λευκη τουαλετα που φορεσε στους χορους της ορκωμοσιας του συζυγου της ειχε συζητηθει εντονα στους κυκλους των ανθρωπων της μοδας και οχι μονο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top