ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ! Η μυστηριώδης γυναίκα στο Manchester Arena, ο σάκος και τα γέλια- Είχε ο μακελάρης συνεργό;

Μια μητέρα περιγράφει την εμπειρία της-Πρώτη ανάρτηση: 23-05-2017 23:36

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ! Η μυστηριώδης γυναίκα στο Manchester Arena,

Στο μικροσκόπιο των βρετανικών αρχών βρίσκεται η δράση του μακελάρη του Μάντσεστερ. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, πιστεύεται ότι ο μακελάρης έφτασε με το τρένο στο Manchester Arena. Οι αρχές εξετάζουν το υλικό της βιντεοεπιτήρησης των προηγούμενων εβδομάδων, καθώς πιστεύουν ότι έκανε αναγνώριση του χώρου πριν από το χτύπημα.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο μακελάρης να είχε συνεργό.

Μια μητέρα, η Ντον Γουάντι, που βρισκόταν στο Manchester Arena την ώρα της έκρηξης μαζί με την κόρη της, μίλησε στο Sky News για μια γυναίκα που καθόταν δίπλα της και της φάνηκε ύποπτη και περίεργη.

Συγκεκριμένα, η Ντον ανέφερε ότι η γυναίκα είχε το βλέμμα της καρφωμένο στο σημείο που αργότερα έγινε η έκρηξη κι ότι κρατούσε έναν σάκο.

«Δίπλα μας καθόταν μία γυναίκα, η οποία έδειχνε πολύ νευρική όλη τη νύχτα. Κρατούσε ένα σακίδιο και το άφηνε συνεχώς κάτω, άλλαζε θέσεις και γενικά είχε πολύ ύποπτη συμπεριφορά. Κοιτούσε συνεχώς προς το μέρος που τελικά έγινε η έκρηξη και άρχισε γελάει μόνη της» περιγράφει η Ντον και συνεχίζει:

«Ενημέρωσα έναν άνδρα της ομάδας σεκιούριτι για την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας και μου είπε ότι θα την παρακολουθεί. Ποτέ δεν κινήθηκε εναντίον της».

Η μυστηριώδης γυναίκα εξαφανίστηκε από τον συναυλιακό χώρο λίγο πριν την έκρηξη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top