ΑΥΤΟΙ είναι οι αγνοούμενοι του μακελειού στο Manchester Arena -Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής

Οι οικογένειες τους απευθύνουν έκκληση μέσω των social media για να βρεθούν

Όσο περνά η ώρα και κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την σφαγή στο Μάντσεστερ Αρένα, τόσο προχωρά το μακάβριο έργο της αναγνώρισης των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης, ο αριθμός των οποίων έφτασε τους 22, με πολλά μικρά παιδιά και εφήβους ανάμεσα τους.

Εκτός όμως από τα τρία θύματα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και τα υπόλοιπα19 που θα ταυτοποιηθούν στη συνέχεια, υπάρχουν και πολλοί αγνοούμενοι, με τις οικογένειες τους να απευθύνουν έκκληση προκειμένου να βρεθούν.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ): Η 8ΧΡΟΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΟΦΙ ΡΟΟΥΖ ΡΟΥΣΟΣ, Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΤΖΟΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ ΚΑΙ Η 16ΧΡΟΝΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΛΑΝΤΕΡ.

Αυτή τη στιγμή, 59 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, και άλλα 15 άτομα αγνοούνται δίχως να έχουν δώσει σημεία ζωής.

Η 14χρονη Νιλ Τζόουνς

Η νεαρή κοπέλα αναζητείται από την οικογένεια της καθώς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί τους. Η Νιλ Τζόουνς ήταν και αυτή μεγάλη φαν της Αριάνα Γκράντε. Μαθήτρια του Holmes Chapel Comprehensive School, ενώ λέγεται πως χρησιμοποιούσε πατερίτσες.

Ο 29χρονος Μάρτιν Χετ

Ο 29χρονος Μάρτιν ανέβασε το τελευταίο του tweet από τον χώρο της συναυλίας, όπου και παρευρέθηκε πριν φύγει για το δίμηνο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Από εκείνη την ώρα, τον αναζητά ο αδελφός του που ήταν ένας από τους διοργανωτές της συναυλίας.

Το ζευγάρι Κλόι και Λίαμ

Η 17χρονη Κλόι Ράδερφορντ πήγε με τον 19χρονο φίλο της Λίαμ Κάρι στη συναυλία της Αριάνα Γκτάντε. Οι δυο τους κατάγονται από το South Shields και από την ώρα της σφαγής αγνοούνται.

Η κόρη και ο πατριός

Η νεαρή φοιτήτρια Εγκληματολογίας και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λιντς Μπέκετ, Κόρντι Μπόιλ, είχε πάει στη συναυλία με τον πατριό της, Φίλιπ Τρον. Κανείς από τους δυο δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια μετά τη σφαγή.

Η Λόρα και η Έιλιντ

Οι δυο φίλες, η 15χρονη Λόρα Μάκινταιρ και η 14χρονη Έιλιντ ΜακΛίοντ, ταξίδεψαν από το μακρινό νησί Hebridean για να παρακολουθήσουν την συναυλία. Τραγική ειρωνία; Η συναυλία ήταν δώρο στη Λόρα για τα γενέθλιά της. Το τελευταίο μήνυμα που έστειλαν τα κορίτσια ήταν ότι άκουγαν το τελευταίο τραγούδι και σύντομα έφευγαν από το χώρο.

Οι γονείς

Η Αντζέλικα Κλις και ο Μάρσιν Κλις είχαν επίσης πάει στη συναυλία. Τους ανατηζά η κόρη τους Άλεξ, φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Γιορκ.

H 50χρονη Γουέντι

Την 50χρονη Γουέντι Φαγουέλ αναζητά μέσω Facebook η αδερφή της.

Η Κέλι Μπρούστερ

Ούτε εκείνη έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της μετά την επίθεση. Η νεαρή γυναίκα από το Σέφιλντ είχε δώσει το «παρών» στη συναυλία και από εκείνη την ώρα δεν απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων και συγγενών της.

Η Άλισον και η Λίζα

Οι δυο 43χρονες γυναίκες από το Ρόιτον πήγαν να πάρουν τα παιδιά τους από την συναυλία, αλλά έκτοτε κανείς δεν τις έχει δει.

Η 15χρονη Ολίβια Κάμπελ

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η 15χρονη Ολίβια, κόρη της Σάρλοτ Κάμπελ, είχε πάει στην συναυλία αλλά από την ώρα της έκρηξης δεν μπορεί να την εντοπίσει κανείς.

Η μητέρα της, απηύθυνε δραματική έκκληση μέσω της τηλεόρασης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί η 15χρονη κόρη της.

«Είμαι συντετριμμένη γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρω που βρίσκεται. Δεν ξέρω καν αν είναι ζωντανή! “Oλίβια η μαμά σε αγαπά! Τηλεφώνησε μου απλά και έλα σπίτι σε παρακαλώ”(…) Έχω τηλεφωνήσει σε όλα τα νοσοκομεία, δεν υπάρχει καμία καταγραφή με το όνομα της κόρης μου. Περιμένω ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία για να με ενημερώσει. Η κόρη μου δεν είναι σε κανένα από τα ξενοδοχεία που υποτίθεται πως πήγαν τα παιδιά μετά την επίθεση. Από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή περνά κάθε πιθανό σενάριο. Ότι είναι σε κάποιο νοσοκομείο, με περιμένει αλλά δεν μπορώ να πάω επειδή δεν ξέρω πού βρίσκεται. Ακόμα και ότι είναι νεκρή! Δεν ξέρω! Ήταν στη συναυλία με τον φίλο της τον  Άνταμ. Ο Άνταμ βρέθηκε μισή ώρα αργότερα, είναι στο νοσοκομείο. Αλλά η Ολίβια δεν έχει βρεθεί ακόμα» δήλωσε στα κανάλια με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top