ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και στο Όσλο - Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός!

Συνελήφθη ένας ύποπτος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και στο Όσλο  - Βρέθηκε εκρηκτικός  μηχανισμός!

Συναγερμός  επικρατεί στην - γειτονική της Σουηδίας -  Νορβηγία, καθώς  οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν αργά  χθες το βράδυ  μια «συσκευή σαν εκρηκτικό μηχανισμό» στο κέντρο της πρωτεύουσας Όσλο και συνέλαβαν έναν ύποπτο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας με ανάρτησή της στο twitter.

«Φαίνεται αυτή η συσκευή να είχε τη δυνατότητα πρόκλησης περιορισμένης ζημιάς» διευκρίνισε η αστυνομία  της χώρας αργότερα η οποία συμπλήρωσε  ότι βρίσκεται σε αναμονή περαιτέρω ερευνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftenposten, ο ύποπτος άφησε ένα κουτί κάτω από την γέφυρα του ποταμού Ακερσέλβα. Ομάδα πυροτεχνουργών  που έφτασε το σημείο πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ενώ οι κάτοικοι των γειτονικών κτιρίων απομακρύνθηκαν. «Η κατάσταση στο σημείο βρίσκεται υπό έλεγχο, πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, τόνισε η αστυνομία», σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters  μετέδωσε ότι οι  δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει μια μεγάλη περιοχή. Η περιοχή Γκρένλαντ, που έχει αποκλειστεί, είναι μια πολυεθνική γειτονιά, όπου βρίσκονται δημοφιλή μπαρ και εστιατόρια, καθώς και αρκετά τεμένη.

Η συσκευή εντοπίστηκε σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το κτίριο του αρχηγείου της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top