Το γρήγορο internet χαρίζει νέες προοπτικές στη Σίκινο

Η αναβάθμιση του 4G τηλεπικοινωνιακού δικτύου του νησιού από τη Wind δίνει ασφάλεια στους κατοίκους

Η ελεύθερη πρόσβαση στην ψηφιακή τεχνολογία βγάζει από την απομόνωση τους 230 κατοίκους στη Σίκινο, χαρίζοντάς τους ασφάλεια και τη δυνατότητα να προβάλλουν τον τόπο τους σε όλο τον κόσμο.

Η Σίκινος άνοιξε για τα καλά το παράθυρο της επικοινωνίας, κι έτσι οι μικροί και οι μεγάλοι κάτοικοι του νησιού είναι πλέον πολίτες του κόσμου και διαφημίζουν τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας τους στα πέρατα της οικουμένης.

«Υπάρχει ακόμα η αγνότητα, η απλότητα, η αυθεντικότητα, αυτά που έχουν χαθεί από άλλα μέρη. ¨Εχουμε πολύ όμορφες διαδρομές περιπατητικές, είναι μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού την οποίαν εμείς θέλουμε να την αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο γίνεται» δηλώνει ο δήμαρχος Σίκινου, Βασίλης Μαράκης.

Η αναβάθμιση του 4G τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Σικίνου από τη Wind  χαρίζει ακόμα ασφάλεια στους νησιώτες, βάζει τέλος στον ψηφιακό αναλφαβητισμό των παιδιών και επιτρέπει στους επαγγελματίες να αναδείξουν τις δραστηριότητές τους.

«Έχουμε μια ανασφάλεια όλοι εδώ οι κάτοικοι και η ελπίδα μας είναι στην Παναγία, προσευχόμαστε στην Παναγία, αυτή είναι η παρηγοριά μας, εδώ η Παναγία, η Παντάνασσα» περιγράφει ο πατήρ Θεόδωρος Αρσενικός.

«Απάνω που χάλασε το τηλέφωνο ήρθε η Wind. Ας είναι καλά οι άνθρωποι που μας θυμηθήκανε και για μένα ήταν όντως ένα θαύμα» εξηγεί κάτοικος του νησιού.

Οι άνθρωποι της εταιρίας επισκέφθηκαν το μικρό το νησί των Κυκλάδων και πρόσφεραν επίσης smartphones στους νέους, στους εκπαιδευτικούς, στους αστυνομικούς και στο γιατρό, laptops στους μαθητές, και απλά κι εύχρηστα κινητά στους ηλικιωμένους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top