Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της εβδομάδας

Απεγκλωβισμοί οδηγών στους πλημμυρισμένους δρόμους της Κομοτηνής

Απεγκλωβισμούς πολλών οδηγών από τα ακινητοποιημένα οχήματα τους, έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία στην Κομοτηνή καθώς οι δρόμοι πλημμύρισαν από την έντονη βροχόπτωση.

Οι οδηγοί κινούνταν με προσοχή ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Οι άνδρες της πυροσβεστική έκαναν απάντληση υδάτων σε 30 σπίτια, καταστήματα και αποθήκες ενώ σε πολλά σημεία διεκόπη η κυκλοφορία.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν κυρίως την ανατολική Ροδόπη αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετώπισε ο οικισμός Αμαράντων όπου πλημμύρισαν σπίτια. Βροχοπτώσεις αναμένονται και τη Δευτέρα στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν τεράστια κύματα στον Άλιμο - Εντυπωσιακές εικόνες

«Στην περιοχή της Ροδόπης και τη Δευτέρα θα έχουμε μια μέρα βροχερή, όμως οι βροχές γενικά δεν φαίνεται να είναι και τόσο ισχυρές ώστε να δημιουργήσουν και πάλι πρόβλημα. Από την Τρίτη πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί, όμως η θερμοκρασία θα πέσει ιδιαίτερα Τετάρτη και Πέμπτη που η μέγιστη τιμή της δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 7 με 8 βαθμούς. Θα κάνει πολύ περισσότερο κρύο βέβαια τις πρωινές ώρες που το θερμόμετρο θα δείχνει αρκετά κάτω από τους μηδέν», είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Η θερμοκρασία θα πέσει κατακόρυφα ως και 10 με 12 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα προς τα μέσα της εβδομάδας. Είναι πολύ νωρίς ωστόσο να ξέρουμε αν θα έχουμε λευκά Χριστούγεννα.

«Την παραμονή αλλά και την ημέρα των Χριστουγέννων σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και με μια πρόγνωση που είναι αρκετά επισφαλής γιατί είναι αρκετά μακριά, φαίνεται ότι θα έχουμε χειμωνιάτικο καιρό με βοριάδες, αρκετό κρύο αλλά και χιόνι στα ορεινά καθώς και σε πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο», συμπλήρωσε ο κύριος Ανανδρανιστάκης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top