Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο Νίκος Μαζιώτης στον Κορυδαλλό

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο Νίκος Μαζιώτης

Γυαλιά καρφιά τα έκανε στον Κορυδαλλό ο Νίκος Μαζιώτης μετά την απόφαση του εισαγγελέα για  ακούσια νοσηλεία του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού επειδή συνεχίζει την απεργία πείνας με τη Ρούπα.

Είχαν μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο στο Τζάνειο νοσοκομείο εξασθενημένοι από την απεργία πείνας  με την υπόσχεση ότι θα έβλεπαν το παιδί τους, κάτι που δεν έγινε και έτσι αποφάσισαν να επιστρέψουν στον Κορυδαλλό.

«Μας ενημέρωσαν πριν από λίγη ώρα ότι ο εισαγγελέας των φυλακών Σαββαϊδης σκοπεύει να διατάξει την άμεση μεταφορά μας στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για ακούσια νοσηλεία μας, μια μέρα μετά από την απόφασή μας να επιστρέψουμε στις φυλακές αφού παραβιάστηκε η διαβεβαίωση να μπορούμε να έχουμε αβίαστα επικοινωνία με το παιδί μας, προϋπόθεση για να δεχτούμε την μεταφορά μας σε νοσοκομείο.

Σαν άμεση αντίδραση αρχικά κατέλαβα τη β΄θέση για λίγη ώρα, έβαλα φωτιά στη στάση του υπαλλήλου που ελέγχει με τηλεχειριστήριο την κιγκλίδα, κατέστρεψα τους λαμπτήρες του διαδρόμου, προκάλεσα φθορές σε κελιά, έσπασα υδραυλικά, νιπτήρες και λεκάνες.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ», αναφέρει σε ανακοίνωση ο Νίκος Μαζιώτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top