ΘΡΙΛΕΡ με άλλους τρεις Τούρκους αξιωματικούς - Τι είπε η δικηγόρος τους στο Star

Αρμόδιοι δηλώνουν άγνοια για το περιστατικό

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με τους δύο Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν πρόσφατα άσυλο στη χώρα μας. Σύμφωνα με δικηγόρο, που υποστηρίζει ότι τους εκπροσωπεί, μαζί τους μπήκαν στη χώρα και άλλοι τρείς Τούρκοι οι οποίοι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, όπως μεταδώσαμε την Δευτέρα στο star.gr.

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα,  είπε πως «οι δύο νεαροί Τούρκοι στρατιωτικοί είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο στις 15 Φεβρουαρίου 2017 στην Αλεξανδρούπολη. Όπως λέει η δικηγόρος  Σταυρούλα Τομαρά, η οποία λέει ότι έχει προφορική εντολή να τους εκπροσωπήσει, οι κομάντο μπήκαν μαζί με τρεις ακόμη αξιωματικούς ηλικίας 35-45 ετών. Αυτή η 5μελής ομάδα, σύμφωνα με την δικηγόρο, διασπάστηκε κάποια στιγμή και οι τρεις έφυγαν με λεωφορείο από την Ορεστιάδα για την Θεσσαλονίκη. Στο δρόμο, όπως λέει η δικηγόρος χάθηκαν και συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία και τώρα βρίσκονται σε άγνωστο σημείο».

Το Star επικοινώνησε με αρμόδιους που γνωρίζουν τα θέματα αυτά. Οι αρμόδιοι δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψουν σε Γκιουλενιστές ή σε φίλους τους που περνούν από την Ελλάδα να δημιουργήσουν διπλωματικά επεισόδια με την Τουρκία.

«Δυστυχώς δεν γνωρίζουν ούτε οι οικογένειες τους στην Τουρκία, ούτε οι δύο κομάντο που είναι οι τρεις από τις 15 Φεβρουαρίου. Το τελευταίο στοιχείο που έχουμε είναι ένα στίγμα από IPhone στις 15 Φεβρουαρίου 2017, που φαίνεται ότι ήταν στην Αθήνα», δήλωσε από την πλευρά της στο Star η κυρία Σταυρούλα Τομαρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top