ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Big Brother στην ΕΠΟ- Αποκαλύφθηκαν κρυφές κάμερες και μικρόφωνα

Μπίκας και Δρόσος είχαν αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά

Κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ΕΠΟ είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης, ύστερα από έλεγχο που έκανε στα  γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή και σε πέντε εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ, ανακάλυψε μία κρυφή κάμερα στα γραφεία της ΚΕΔ(σ.σ: Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας)  και άλλη μία στον χώρο του προσωπικού. 

 

Τι σημαίνει αυτό; Πώς ακόμα και κάποιος που βρίσκονταν εκτός των γραφείων της ΕΠΟ,  θα μπορούσε να παρακολουθήσει τις συνομιλίες και τις συνεδριάσεις  που γίνονταν σ’ αυτούς τους χώρους.

 

Ακόμα και στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, βρέθηκε ένα ραντάρ συναγερμού, το οποίο όμως, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρία δεν είχε περιεχόμενο στο εσωτερικό του:

 

«Συνήθως σε τέτοιου είδους ραντάρ μπορούν να τοποθετηθούν ασύρματες μικρό κάμερες και 3g μικρόφωνα. Κατά την γνώμη μας δεν είναι δυνατόν να υπάρχει στον χώρο ραντάρ, εκτός λειτουργίας και μάλιστα άδειο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Πιο συγκεκριμένα και στην ψευδοροφή του γραφείου, υπήρχαν τρεις οπές κατακόρυφα:

 

 Η Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης, αποφάσισε να κατατεθεί μήνυση στην εισαγγελία και να γίνει εσωτερικός έλεγχος στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ” 

 

Το ότι κάτι δεν πάει καλά είχε αντιληφθεί ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Μπίκας που σε μία και  μοναδική συνεδρίαση που πρόλαβε να δώσει το «παρών», είχε ζητήσει να γίνει έλεγχος για τυχόν κρυφές κάμερες και κοριούς στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

 

Και ο πρόεδρος της ΠΔΕ Γιάννης Δρόσος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport» τον περασμένο Φλεβάρη είχε πει ότι πιστεύει πως παρακολουθείται.

Κατατέθηκε άμεσα μήνυση στην Εισαγγελία, ενώ ζητήθηκε να διενεργηθεί εσωτερικός έλεγχος  στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση

"Σας ενημερώνουμε ότι συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος γνωστοποίησε στα μέλη της ΠΔΕ το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ.

Βάσει του επίσημου πορίσματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποδομής μη λειτουργούσας εγκατάστασης παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου και η ύπαρξη δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των  γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η ΠΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, να κατατεθεί αμέσως μήνυση στην Εισαγγελία  και να διενεργηθεί άμεσα εσωτερικός έλεγχος  στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top