Χρυσές business για τη σπείρα με τα αναβολικά – Βρέθηκαν στην κατοχή τους 276 ζαφείρια

Άφωνοι οι αστυνομικοί κατά την έφοδό τους σε βίλα στην Κηφισιά

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για την έφοδο της αστυνομίας σε σπίτι μέλους της σπείρας

 

Ασύλληπτα ποσά εισέπρατταν τα μέλη της σπείρας διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων και αναβολικών, τα οποία απολάμβαναν χλιδάτη ζωή με πολυτελή αυτοκίνητα και λούσα.

Αυτό που έχει προκαλέσει όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στη βίλα στην Κηφισιά, όπου έκανε έφοδο η αστυνομία και βρήκε τα αναβολικά, εντόπισε και 276 πολύτιμους λίθους, ζαφείρια και ρουμπίνια, ανυπολόγιστης αξίας, τα οποία φυλούσαν μέσα σε χρηματοκιβώτιο.

Ο 36χρονος, στον οποίο ανήκει η βίλα και συνελήφθη, είναι γιος ενός από τα ηγετικά στελέχη της σπείρας με τα αντικαρκινικά φάρμακα και η αστυνομία ερευνά τώρα αν οι δύο δράσεις συνδέονται.

Κατά την έφοδό τους οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι από τη χλιδή που αντίκρισαν. Στο γκαράζ ήταν παρκαρισμένα πανάκριβα και πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ μέσα στα χρηματοκιβώτια και την αποθήκη του σπιτιού βρήκαν κούτες με αναβολικά, σκευάσματα για τη στυτική δυσλειτουργία και τους πολύτιμους λίθους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 36χρονος εφοδίαζε αρκετά γυμναστήρια της Αττικής με αναβολικά, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και στοιχεία διακινητών, οι οποίοι είναι παλιοί γνώριμοι στην αστυνομία.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του ομολόγησε ότι τα αναβολικά που βρέθηκαν στη βίλα του τα αποθήκευσε ο ίδιος και τα υπόλοιπα ανήκουν σε φίλο του που του τα είχε παραδώσει κάποιος «Γιώργος τουμπανιάρης», ο οποίος ασχολείται με αυτοκίνητα.

Οι έρευνες της αστυνομίας και για άλλους εμπλεκόμενους συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top