Δεν θα πιστεύετε τι έκανε μια Κινέζα όταν ξύπνησε από το κώμα!

Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί

«Στήλη άλατος» έμειναν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Κίνας, όταν μ��α γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εξαιτίας ενός εγκεφαλικού κι άρχισε να μιλάει αγγλικά.

κιν2.jpg

Οι γιατροί, που δεν έδιναν πολλές πιθανότητες για να ζήσει, άκουσαν εμβρόντητοι τη γυναίκα να τους μιλά στα αγγλικά ρωτώντας τους: «Πού είμαι;» και «Τι συμβαίνει;».

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι η 94χρονη γυναίκα που ήταν καθηγήτρια Αγγλικών, είχε να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη γλώσσα πάνω από 30 χρόνια.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια παρόμοια υπόθεση όπως αυτή, αλλά προσδοκώ ότι με την κατάλληλη αποκατάσταση και ανάπαυση θα ανακτήσει την ικανότητα να μιλήσει ξανά κινέζικα», δήλωσε ο 45χρονος γιατρός.

Εκείνος υποθέτει, ότι η περιοχή του εγκεφάλου που της έδινε τη δυνατότητα να μιλά κινέζικα έχει καταστραφεί, αλλά είναι αισιόδοξος πως τα κύτταρα του εγκεφάλου μπορούν μέχρι ενός σημείου να επιδιορθωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top